logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

paris adoptiehond

 

Update 10 augustus: voor Paris is een baasje-voor-altijd-gevonden!

Lieve 9- jarige granny Paris is op zoek naar haar forever home💖. Paris verblijft bij een bevriend gastgezin in Drachten en ze wordt bemiddeld via Dutch Animal Care.

Haar gastmoeder schrijft: Paris woont sinds 11 april bij ons thuis in NL en geniet ontzettend van de heerlijke tuin, haar zachte mand en alle aandacht.
Eindelijk mag ze na ruim 6 jaar in een public shelter in Roemenië te hebben gezeten, ervaren hoe het is om geliefd te zijn. Het is een dikke schat, prima met andere honden, katten en kinderen. Alle bezoek is leuk, want dan kan er weer even geknuffeld worden!

Paris (geboren 10 maart 2013) verblijft sinds 11 april bij ons in gastgezin en geniet ontzettend van de tuin, haar zachte mand en alle knuffels.
Op onze terugreis vanuit Roemenië mocht deze lieverd met ons mee naar huis. Onze huishouding bestaat uit man & vrouw, 2 kinderen van 6 en 9 jaar, 2 katten en op dit moment in totaal 4 honden (allen teefjes).

Helaas heeft de 6 jaar gemeentelijk asiel haar lichamelijk duidelijk getekend. Ze loopt niet goed met haar achterpoten, haar knieschijven en heupen zijn niet goed. Maar dit weerhoudt haar er zeker niet van om lekker te genieten en ook zelfs te spelen met de andere honden. Ook word je regelmatig uitgenodigd tot spel met haar, samen rollebollen in het gras met de kinderen vindt ze geweldig.

Pijn heeft ze niet, maar je zult er wel rekening mee moeten houden, dat pijnstilling in de (nabije) toekomst wel nodig zal zijn. Haar bespiering wordt inmiddels steeds beter en zij is al aardig wat kilootjes kwijt, hierdoor is Paris al een stuk actiever geworden en loopt ze al veel beter.

Paris is echt een dikke knuffelkont en geniet van alle aandacht. Ook is ze dol op de kinderen, zoekt zij ze graag op en speelt graag met hun. Als de kinderen weer thuiskomen, staat Paris bij de deur enthousiast te kwispelen.

Ook is Paris gek op eten, maar moet je er wel voor waken dat zij niet te zwaar wordt ivm haar gewrichten. Als haar eigen brokjes op zijn, zal ze zeker proberen dat van de andere honden op te eisen, wel is zij hier goed in te sturen. Ze heeft geen baknijd, je kunt, indien nodig, het zo wegpakken.
Mee in de auto vindt zij nog een beetje spannend, maar ze is niet wagenziek

Mee nemen naar een andere omgeving, gaat ook goed, als zij even de tijd krijgt om op onderzoek uit te mogen gaan en ze weet, dat je in de buurt blijft, dan zoekt ze al snel een lekker plekje uit om te gaan liggen

Paris is een rustige dame, zacht van karakter en ook zeker ondeugend op zijn tijd. Ook is zij prima met bezoek. Haar vacht wordt steeds zachter en mooier.
Paris heeft een schofthoogte van 45 cm (de looks van een witte herder, maar dan op korte pootjes).
Paris vraagt niet veel; een fijne tuin en een lekker zachte mand en natuurlijk veel knuffels.

Mee te wandelen, daar doe je haar echt geen plezier mee, als zij lekker mag rondscharrelen in de tuin, dan is dat voldoende voor haar. Een ideale hond dus voor mensen die niet erg mobiel zijn, maar wel veel liefde te geven hebben.

Paris is gechipt, ontwormd en heeft al haar verplichte vaccinaties gehad en heeft haar eigen Roemeense paspoort. Paris is gesteriliseerd. Paris is in Nederland door onze eigen dierenarts gecontroleerd en deze heeft ons geadviseerd om er vooral voor te waken, dat zij te zwaar wordt en wat zeker zal helpen, is haar bespiering sterker te laten worden. Dit ontlast haar gewrichten, wat voorkomt dat zij pijn krijgt.

Paris wordt geplaatst met een adoptiecontract van Dutch Animal Care en een huisbezoek is een onderdeel van de adoptieprocedure.
Heeft u interesse in deze lieve senior hond? Neem dan contact op met Dutch Animal Care, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 - 43059949.

Foto's en filmpjes:

{gallery}Adoptiehonden/overig/paris{/gallery}