logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hera adoptiehond

 

Lieve zachte Hera is op zoek naar bij voorkeur een dames huishouding 💖. Hera verblijft bij een bevriend gastgezin en wordt bemiddeld via Dutch Animal Care.

Haar gastmoeder schrijft:
Ontmoet onze lieve zachte Hera van 1 jaar oud (5 mei 2021) 🙂. Hera komt oorspronkelijk uit Roemenië, waar zij samen met haar moeder, zusjes en broertje verbleef in een privé opvang in de buurt van Arad. Begin april is zij samen met haar zusje Hailey naar Nederland gekomen en verblijft sindsdien bij ons in gastgezin.

Ons gezin bestaat uit; man & vrouw, 2 kinderen (6 en 9 jaar), 2 katten en 2 honden. Hera is nu op zoek naar haar eigen thuis, het liefst een thuis waar alleen vrouwen wonen, zonder kinderen.

In huis blijft zij namelijk onze kinderen en de man erg spannend vinden. Wel neemt Hera inmiddels wat lekkers van hun aan en komt ook zeker in hun buurt, maar de angst blijft. Dit uit zich door steeds weg te schieten, als zij in haar buurt komen. Toch komt ze bij mannelijke visite zeker nieuwsgierig in de buurt, maar zodra ze haar aankijken, schiet zij weg. Een mannelijke adoptant zou er dus heel erg rekening mee moeten houden, dat hij heel veel geduld met haar zal moeten hebben, om haar vertrouwen te winnen.

Tijdens het wandelen, mogen de kinderen en ook de man, Hera wel aaien en komt ze steeds bij ze in de buurt en raakt zij ze ook aan met haar neus. Ook kan de man met haar wandelen samen met de kinderen, mits de andere hond ook mee wandelt..

Hera heeft echt tijd nodig om je haar vertrouwen te geven. Zodra zij zover is, komt ze zeker graag bij je voor een knuffel. Ook kammen vindt zij prima en haar optillen is geen probleem.

Inmiddels komt Hera steeds meer los en zie je een heerlijke vrolijke jonge hond, die dol is op spelen en rennen. Ze ontdekt steeds meer het hondenspeelgoed en neemt het mee in haar bench. In de tuin speelt zij graag met haar zus en rent graag rondjes.

In huis pakt zij goed haar rust en ook ook kan zij al prima alleen thuisblijven, wel is zij dan samen met haar zus. Zij verblijft dan alleen in een bench en haar zus ligt in de bench naast haar. Ook ’s nachts is zij het gewend om in een bench te slapen.

Zodra Hera jou haar vertrouwen heeft gegeven, komt ze graag bij je om te knuffelen. Ook kun je haar prima optillen en zou ze het liefst bij je op de bank liggen. Hera heeft een heel zacht karakter, is een dikke knuffelkont, is erg nieuwsgierig en ook erg grappig als zij ondeugend is.

Hera is niet bang voor de stofzuiger of grasmaaier, ze loopt eerder in de weg, dan dat ze er voor wegschiet.
Hera gaat graag mee te wandelen en zoekt tijdens de wandeling ook regelmatig contact. Naar andere honden toe, is zij nog wat terughoudend. Maar na een rustige kennismaking, is het al gauw goed.

Hera is prima met katten, ze besnuffelt ze even en verder laat zij ze met rust.

Hera heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm. Hera is op dit moment wat aan de magere kant. Door de stress van de kinderen in huis, eet zij pas, als het rustig is in huis.

Leuke filmpjes van Hera zijn op aanvraag beschikbaar.

Hera is gechipt, ontwormd en heeft al haar verplichte vaccinaties gehad en heeft haar eigen Roemeense paspoort. Ook is zij gesteriliseerd in Roemenië. Hera is in Nederland onderzocht door onze dierenarts en is helemaal goedgekeurd.

Hera wordt geplaatst met een adoptiecontract van Dutch Animal Care en een huisbezoek is een onderdeel van de adoptieprocedure. Haar gastgezin woont in Drachten.
Heeft u interesse in deze jonge hond? Neem dan contact op met Dutch Animal Care, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 - 43059949.

Foto's en filmpje:

{gallery}Adoptiehonden/overig/hera{/gallery}