logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

nederland hond adopteren

Jonge hond adopteren? Kesh is al in Nederland
Een aanhankelijke knuffelkont. Een heerlijke, grappige jong hond, nog volop in ontwikkeling. Een beauty. Een "mama's kindje" ook: zijn baasje (gastmoeder) en zusje (het andere hondje in zijn gastgezin) zijn zijn steun en toeverlaat .

Een hondje van nu 8 maanden dat vanaf Elisa's asiel terecht is gekomen in een volkomen nieuwe wereld. Kesh geniet al volop van zijn nieuwe leven in Nederland, maar is daarin nog wel kwetsbaar. Want mensen en dingen die hij nog niet kent, zijn best spannend.

Door de begeleiding van zijn gastmoeder heeft dit geweldige en zachtaardige ventje al veel vertrouwen in de wereld gewonnen. We zoeken voor hem lieve mensen - of één mens - die hem met alle tijd, inzicht en geduld verder begeleiden en hem liefhebben voor altijd.

Kesh is een gouden vriendje dat heel graag de wereld verder wil leren kennen, veilig samen met zijn nieuwe baasje 💞

Aanvullende informatie en filmpjes van deze leuke jonge hond vind je op zijn pagina: Kesh, jonge hond adopteren (Nederland)

Pebble verblijft in Eext, provincie Drenthe.

Wanneer je een jonge hond wilt adopteren, een pup van 8 maanden, bekijk dan de informatie over Kesh! Als jonge pup zat Kesh in een asiel, sinds een aantal maanden verblijft hij in Nederland.