logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

goed-nieuws

Aankomst adoptie honden in Nederland
Dit weekend zijn VIJF hondjes uit Elisa's asiel in Nederland aangekomen en daarnaast is "opa" Igor geadopteerd door zijn gastgezin!

DAAN, SOOF EN GUUS, de drie puppy's van moederhond Suus. Suus is een slimme mama, ze zocht het klooster uit als veilige plek om haar pupjes te krijgen. Zuster Lucia, één van de nonnen, heeft een groot hart voor dieren. Ze hield een oogje in het zeil, zorgde voor voldoende te eten en vroeg aan Elisa om mamma en haar pups veilig te stellen.

Eén van onze teamleden heeft mama Suus en haar kleintjes uitgebreid geknuffeld en gefilmd, tijdens haar bezoek aan Elisa's asiel in januari. Voor Guus vonden we vrijwel direct een adoptant. Voor Daantje een tijdje later een gastgezin!

We wilden Soof niet achterlaten zonder haar broertje en zusje. En gelukkig, op letterlijk het állerlaatste moment, bood één van onze gastgezinnen opvang voor Soof ❤️ Bovendien kunnen we vast verklappen dat voor mama Suus al een enkele reis naar Nederland is geboekt voor het volgende transport.

Kleine LIZZIE: toen ons teamlid bij het asiel was, was ze net binnen gebracht. Mager en helemaal beduusd door wat ze had meegemaakt en waar ze terecht was gekomen. Maar dit hondje bleek flexibel; vanaf dag drie in het asiel begon ze goed te eten en elke dag werd ze een stukje vrolijker en meer open voor contact. Dit bescheiden meiske heeft nu een opvangplek bij één van onze gastgezinnen.

EDY is een zoontje van moederhond Sierra, de zachtaardige lieve hond met de droevige blik... Edy is als eerste van dit hondengezin een bofhond: hij is geadopteerd en woont dus inmiddels in zijn eigen blijvende thuis! Natuurlijk blijven we ons uiterste best doen om ook voor mama Sierra en voor haar andere pups fijne plekken te vinden, voor opvang of adoptie.

IGOR tenslotte. Deze XL senior hond is eerder al gearriveerd bij zijn gastgezin. Hij doet het geweldig en geniet volop van zijn nieuwe leven. Hij is een grote vriend voor iedereen in het gezin. Hij mag voor altijd blijven: "opa" Igor is geadopteerd!

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Superblij zijn we, ons hele team. Want ook al verandert de wereld niet door het redden van één hondje, voor die ene hond is de wereld voorgoed veranderd 🙏

Dag lieve Edy, Guus en Igor! Geniet met volle teugen van jullie nieuwe leven, vier elke dag, als je dat kunt. Dank jullie wel, lieve adoptanten. Dankzij jullie is deze wereldverandering mogelijk voor hen!

Daantje, Soof en Lizzie gaan we nog beter leren kennen via hun gastgezinnen en natuurlijk krijgen ze de tijd om "te landen". Wanneer ze beschikbaar komen voor adoptie stellen we ze graag aan jullie voor! Tot die tijd kun je ze desgewenst volgen via hun profielpagina's, Onze adoptiehonden in Nederland:
Puppy Daantje
Puppy Soof
Kleine Lizzie

❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️

Vijf hondjes uit het asiel zijn dit weekend gearriveerd bij hun adoptanten en gastgezinnen in Nederland. Daarnaast is "opa" Igor geadopteerd!