logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

Deze vrolijke wilde haren pup van een maand of 7 woont in de "opvangtuin" van mw. Geta. Samen met zo'n honderd andere honden...

Mede dankzij onze donateurs en onze lokale contactpersoon Ioana krijgen de honden in deze opvang nu voldoende te eten en medische zorg als dat nodig is. Maar tijd om de honden liefdevolle aandacht te geven is er niet of nauwelijks. Ze leven bovendien op een buiten terrein, in weer en wind, alle dagen van het jaar... 😞

n Roemenië heeft Mia geen fraaie toekomst; geen kans om daar ooit geadopteerd te worden. Haar kansen op een fijn leven als geliefde huishond liggen in het buitenland, in Nederland bijvoorbeeld.

We zoeken een fijne plek voor Mia; bij een adoptant of bij een gastgezin die haar begeleidt totdat een adoptant gevonden is 🏡. Maar hoe graag we Mia ook naar Nederland willen halen zodat ze een fijn leven tegemoet gaat, we vragen ook om het niet te onderschatten.

Mia is geen leven in een huis gewend en heeft nog geen idee van de wereld buiten de opvang. Dus een hond zoals Mia in huis halen vraagt naast liefde veel tijd, geduld en een goede begeleiding. Makkelijk is het niet altijd, wel heel dankbaar 🙏💞!
Lees onze Tips voor adoptanten om een idee te krijgen wat er zoal bij komt kijken 📃.

Interesse in Mia? Op haar pagina staan ook filmpjes: Mia: pup / jonge hond adopteren 🎞️. Daar vind je ook links naar informatie over onze adoptie procedure en over het worden van gastgezin. En bij vragen vertellen we natuurlijk graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬.

Wie stelt huis, hart en hoofd open voor deze wilde haren hond 🏡❤️🧐?

Mia is een pup van 7 maanden, een jonge hond. Ze wacht in een asiel (in de vorm van een buitenterrein) op een thuis en een baasje.