slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

โ— ** URGENTE SPOED OPROEP ** โ—

mac collage fb2** Dringend ** kortdurende oppas gezocht (of adoptie)

Het is nog steeds niet gelukt om voor ons senior hondje Mac een goede opvangplek te vinden voor de periode van 12 september - 6 oktober ๐Ÿ˜ž. Onze vorige oproepen voor Mac zijn massaal gedeeld op Facebook (dank ๐Ÿ’–!) en we hebben wel wat reacties gehad, maar helaas niet passend ...

We haalden Mac met spoed weg bij zijn adoptant toen bleek dat aan Mac de nodige medische zorg werd onthouden ๐Ÿ˜ . De lieve mevrouw bij wie Mac sindsdien verblijft kan alleen tijdelijk opvang bieden aan Mac, dat was ook van tevoren bekend.

Vanaf uiterlijk 12 september zal Mac een ander thuis moeten hebben. Na 6 oktober kan hij eventueel - opnieuw tijdelijk - terug naar deze mevrouw. Een blijvende oplossing (adoptie) zou natuurlijk het allermooiste zijn, maar met tijdelijke opvang voor de genoemde periode zijn we ook al heel erg blij!

In de juiste omgeving (rustig) en bij een passend baasje (m/v) is Mac een trouw en fijn vriendje ๐Ÿถ๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’–. Mac kan als enige hond worden geplaatst, maar ook bij een rustig teefje. Mac zoekt geen interactie wanneer hij met een teefje woont, maar accepteert haar aanwezigheid prima zo lang zij ook haar eigen gang gaat. Katten en Mac is helaas geen goede combinatie.

Mac heeft een rustige prikkelarme plek nodig bij lieve en ervaren mensen. Een goed omheinde tuin staat op ons verlanglijstje, omdat Mac even tijd nodig heeft om een nieuw baasje te leren vertrouwen. Als hij in de tuin kan rondscharrelen en daar zijn behoefte kan doen hoeft hij niet meerdere keren op een dag mee uit wandelen. Dat zal zijn rust en vertrouwen zeker ten goede komen.

Mac's hele verhaal lezen? Kijk op Mac's profiel pagina alsjeblieft. Daar vind je ook meer foto's en een โ–ถ filmfragment van hem.

Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ๐Ÿ’Œ

senior hondje adoptie

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten