logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

aankomst adoptiehonden

 

Hoe geweldig 🥳❗ Dit weekend hebben we maar liefst negen honden vanuit Roemenië mogen verwelkomen in Nederland. Dat is voor een relatief kleine stichting als de onze een bijzonder mooi aantal 😊, zeker in de zomerperiode waarin normaal gesproken minder "nieuwe" honden worden opgevangen en minder honden worden geadopteerd dan in andere maanden.

Uma, Boone, Indi en Hana zijn opgevangen bij gastgezinnen. Daar kunnen ze helemaal tot rust komen en een begin maken met wennen aan een nieuw en fijn leven, als huishond in Nederland 💖.

Cassie, Yoda, Sammy (hij gaat Ziggy heten), Anna (zij gaat Cilla heten) en Stu mogen naar verwachting voor altijd blijven bij de mensen die hen hebben verwelkomd 💖.

Een groot dankjewel aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. De rescuers in Roemenië, onze gastgezinnen, de adoptanten. En alle collega-vrijwilligers die mails en telefoontjes beantwoorden, voorlichting en adviezen geven, intakegesprekken voeren, huisbezoeken doen, de contacten met Roemenië onderhouden, het transport regelen, de administratie bijhouden, ... En ook nu de honden in Nederland zijn aangekomen natuurlijk in contact blijven met de gastgezinnen en adoptanten.

We wensen alle honden, gastgezinnen en adoptanten heel veel plezier en geluk 💖🍀💖🍀!