logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje mac noodoproep 2

 

Lieve senior Mac, wie biedt hem een gouden mandje? Een paar weken geleden wilde zijn adoptant hem laten inslapen 😓. Wij vermoedden dat Mac's onhebbelijke gedrag grotendeels veroorzaakt werd door onvoldoende behandelde jeuk en 24/7 met een kap om moeten lopen. Wij zouden zelf ook grommen en uitvallen, in die situatie 🤬...

Gelukkig vonden we voor Mac een tijdelijke opvangplek, waardoor we hem heel snel konden ophalen. Bij zijn tijdelijke gastmoeder hoeft Mac geen kap meer om. Met goede medicatie heeft hij geen jeuk meer en de wonden op zijn huid genezen goed.

Mac ontpopt zich als een blij, aanhankelijk en dankbaar hondje 💖💖. Oké, hij kan een tikkie eigenwijs zijn en bezoekers vindt hij stom. Dus komt er visite dan kan hij beter in een andere ruimte of aangelijnd zijn. Voor wie dat geen punt vindt is hij vooral een heel dankbaar vriendje 🐶🧍🏼‍♂️💕.

Mac’s tijdelijke gastmoeder vindt hem een hele lieve, fijne hond, maar helaas kan hij niet lang bij haar blijven. We wisten dat van te voren en dus zoeken we nu opnieuw met best veel spoed een andere (opvang)plek voor hem. Bij wie mag dit mannetje een gezellige liefdevolle oude dag krijgen 🙏?

Op de pagina Adoptiehonden in Nederland - Mac vindt u aanvullende informatie en een ▶ filmpje van Mac.