logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Willow geadopteerd

 

Voor Willow zochten we naar een speld in een hooiberg; ondanks haar schattigheid een moeilijk plaatsbaar hondje. En YES 🥳🎈, het is GELUKT!!! Willow heeft een eigen thuis, haar baasjes-voor-altijd ❤️❤️!

Haar gastgezin schrijft:
-----------
"Willow 🌱, 5 kilo schattigheid, veel poppiger vind je ze niet. Maar dat is alleen de buitenkant.

Willow is zo’n hondje voor wie de wereld eigenlijk te groot is. Ze is gelukkig in haar bekende omgeving, gewoon lekker in huis en tuin. Een hondje wat met veel moeite went aan haar eigen mensen, en dat waren wij. Wat hebben we een lange weg afgelegd, weken lag je bijna alleen maar onder de bank, en nog steeds, na 8,5 maand bij ons vluchtte je onder de bank als wij in beweging kwamen. Inmiddels was je dapper genoeg om op bepaalde momenten van de dag lekker vrij rond te lopen, kon je heerlijk spelen met Chyta of een van de vele dingen die je her en der vond en bestempelde als speelgoed. En in de avond kwam je ook wel vragen om wat aandacht.

Ik had er een hard hoofd in dat we ooit iemand voor haar zouden vinden. Adoptanten zouden vinden die het oké, ECHT oké vinden om een hond te adopteren die je pas na maanden af en toe kan aanraken. Die het standaard idee los kunnen laten dat je 3 keer per dag je hond uitlaat, dat je lekker kunt knuffelen met haar. Mensen wellicht die een speelmaatje zoeken voor hun eigen hond? Want dat is Willow op het lijf geschreven, spelen, urenlang 🤣

Maar ze zijn er… we hebben ze gevonden ❤️❤️"
-----------

Lieve adoptanten, we zijn zo blij met jullie besluit om voor Willow te kiezen 🙏❤️! Dat jullie begrijpen hoe en wie Willow is en dat jullie dat willen accepteren, Willow zoals ze is. De eerste tijd zal niet altijd leuk en zeker niet gemakkelijk zijn, dat is bekend. Op de lange termijn hopen en verwachten we dat Willow diep in jullie hart zal zitten en jullie in dat van haar 💞.

Lief gastgezin, Rolien en Marten. Dank jullie wel - in honderdvoud - dat jullie er weer waren, voor een angstig hondje dat heel hard hulp nodig had. Jullie kunnen dat als geen ander ❤️❤️. Ook een welgemeende knuffel-op-afstand voor jullie eigen honden. Ze zijn erg geduldig, sociaal en lief geweest voor Willow en dat viel niet altijd mee. Dat ze direct na Willow's verhuizing aan een slaap-marathon zijn begonnen zegt veel... 🥰

Lieve Willow, we weten dat je het nu nog niet kunt begrijpen. Een nieuw huis, nieuwe mensen en een andere hond. Op de korte termijn is dat niet fijn voor jou en ook jouw gastmoeder heeft het daar moeilijk mee. Maar lief meisje, je bent nog heel jong en die eerste maanden zijn snel voorbij vergeleken bij de rest van jouw leven. Je hebt een Willow-paradijsje nu, je zult het gaan ontdekken!

We wensen Willow en haar nieuwe baasjes heel veel jaren van geluk, liefde en plezier met elkaar ❤️🍀 ❤️🍀😘

klein hondje Willow

Klein hondje Willow heeft haar thuis gevonden! Ze kwam als kleine pup in het asiel en heeft nu net als haar moeder een baasje in Nederland.