logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

leo ter adoptie

 

Update 20 januari 2022: voor Leo is een goede oplossing gevonden 💖!

Leo is drie jaar geleden in Bulgarije als pup gevonden op straat, samen met zijn moeder en broertjes/zusjes. Eenmaal in Nederland is Leo via onze stichting vrijwel direct geadopteerd.
Met pijn in hun hart hebben de huidige baasjes van Leo nu moeten besluiten dat Leo een ander thuis nodig heeft. Het gezin heeft namelijk een chronisch ziek kindje en Leo vindt de kleine heel eng en bedreigend 😔. Dat is niet veilig en bovendien voor Leo ook niet leuk. Hij moet nu vaak in een andere ruimte, terwijl hij juist heel graag aandacht krijgt en graag bij zijn mensen is.

Leo is thuis in zijn vertrouwde wereld heel vrolijk, zachtaardig en aanhankelijk. Hij is graag bij zijn baasje in de buurt, maar kan zichzelf ook prima vermaken. Maar in de buitenwereld vindt hij veel dingen heel spannend. Zoals onbekende mensen die hun aandacht op hem richten en harde geluiden. Dat gaat hij het liefste uit de weg.

Vanwege zijn thuissituatie zoeken we voor Leo met spoed een andere plek waar hij zich weer thuis kan voelen. Gelet op zijn onzekerheid, moet dat wel iemand zijn met ruime hondenervaring en in een rustige woon- en wandelomgeving. We plaatsen hem niet bij kleine kinderen en een stabiel hondenmaatje waar Leo zich aan kan optrekken is voor hem heel belangrijk!

Bij een passende eigenaar en in een passende omgeving zal Leo een heerlijk maatje zijn. Lief, aanhankelijk, speels, leergierig; Leo heeft heel veel te bieden 💖.

Meer informatie over Leo en de adoptie procedure vindt u op Leo's pagina. Wordt Leo uw trouwe vriendje?

 

Wilt u meer filmpjes zien van onze adoptiehonden of van de honden voor wie we een gastgezin zoeken? Bekijk dan de playlists op ons youtube kanaal.