logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

luna adopteren

 

Update 22 januari: Luna is GEADOPTEERD ! 💖

Voor de tweede keer in heel korte tijd moet Luna wéér weg 😔... Willen jullie helpen alsjeblieft door dit bericht massaal te delen🙏?

Eind oktober 2021 verzochten de baasjes/adoptanten van Luna ons om met grote spoed om een ander thuis voor haar te zoeken ... Dat kwam voor ons volkomen onverwacht. Bij deze baasjes woonde Luna al sinds mei 2019.

We startten een intensieve zoektocht naar een nieuw thuis voor Luna en uiteindelijk meldde zich een reddende engel, letterlijk één dag voordat Luna door haar baasjes naar het asiel zou worden gebracht. 

Maar nu, na 3 weken verblijf bij haar reddende engel, horen we dat Luna ook daar niet mag blijven 😔.

Ze moet opnieuw zo spoedig mogelijk weg en in elk geval voor 1 februari. Haar gastmoeder werkt namelijk in de zorg en wordt nu vanwege Covid helaas geconfronteerd met veranderende werktijden, waardoor Luna veel te veel alleen moet blijven.

Luna is 5 jaar en een klein hondje. Ze is in huis erg lief en aanhankelijk. Luna is een knuffelkont, speels, energiek, ze laat zich goed sturen, begroet visite wat onzeker maar al gauw enthousiast. Tijdens het wandelen is Luna erg energiek en blaft ze naar honden en andere dieren. Met de juiste begeleiding, geduld en tijd zal dit gedrag zeker nog kunnen worden bijgestuurd. Voor nu zou het goed zijn voor Luna als ze bij haar uiteindelijke voor-altijd-thuis de eerste periode niet hoeft te wandelen maar in huis en omheinde tuin kan blijven. Zo kan ze eerst ontstressen en een goede band opbouwen met haar nieuwe baasje(s).

We hopen voor Luna een adoptant te vinden die écht voor haar wil en kan gaan. Iemand die een trouw vriendinnetje zoekt, voor de rest van haar leven. Iemand die begrijpt dat Luna rust, structuur en liefdevolle maar duidelijke leiding nodig heeft. Wonend in een rustige omgeving, met een omheinde tuin en een rustig huishouden. Liefst iemand die niet buitenshuis werkt, want alleen thuis kunnen zijn, dat zal voor Luna heel langzaam opgebouwd moeten worden. Een al aanwezige sociale hond als maatje zou heel fijn zijn voor Luna. Katten daarentegen is niet zo'n goede combinatie. 

We zoeken een speld in een hooiberg... Maar gelukkig heeft Luna ook veel te bieden! Met haar lieve, aanhankelijke en vrolijke karakter kan ze een zonnetje in uw leven zijn. Na een afschuwelijke tijd in Roemenië en in Nederland een wisselende tijd met te veel veranderingen verdient ze het zo: eindelijk een echt voor-altijd-thuis 🙏.

Meer weten over Luna? Stuur ons een berichtje alstublieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Filmpje van Luna, de beelden zijn gemaakt in december 2021:

 

Filmpje van Luna, deze beelden zijn gemaakt in 2019:

Foto's van Luna:

{gallery}Adoptiehonden/luna-2{/gallery}

Delen van dit bericht is lief 💖!