logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kimbo ter adoptie

 

Update 12 januari: voor Kimbo loopt momenteel een adoptie procedure!

Onze Kimbo heeft met GROTE SPOED een nieuw thuis of een opvangplek nodig 🙏.

Kimbo is in veel opzichten een perfect hondenmaatje. Hij is in huis heel gezellig en makkelijk. Hij is graag bij je in de buurt, spelen met een knuffel is leuk en even slapen is altijd fijn.
Met de andere honden in het gastgezin gedraagt hij zich prima en hij heeft geen moeite met een paar uurtjes alleen zijn.
In zijn huidige gastgezin wonen geen katten, maar Kimbo heeft eerder wel met katten samengeleefd en met enige begeleiding ging dat goed.

Een groot pluspunt aan Kimbo is dat hij snel leert en bovendien gek is op eten. Dus iets trainen met een beloningssnoepje gaat heel snel; hij pakt commando’s heel goed op!

Buitenshuis voelt Kimbo zich volkomen op zijn gemak. Hij gaat graag met je op pad, loopt vrolijk mee aan een lange lijn en is heel gehoorzaam. Kimbo speelt tijdens het wandelen graag met andere honden.

Het passeren van vreemde mensen, fietsers etc. is geen enkel probleem; hij kijkt er niet naar om.
Ook autorijden gaat prima met Kimbo; hij gaat lekker op de achterbank slapen totdat je op plaats van bestemming bent.

kimbo zoekt vrouwDe adder onder het gras? Ja, die is er ook... Vanuit zijn verleden is Kimbo bang voor mannen. Dat uit zich vooral in huis, waarschijnlijk omdat Kimbo dan het gevoel heeft niet weg te kunnen, niet te kunnen vluchten uit de situatie.

In Kimbo's gastgezin wonen een man en een vrouw. Zij hebben álles gedaan om Kimbo tijd en ruimte te geven, hun leven aan hem aangepast. Kimbo is volkomen vertrouwd met zijn gastmoeder, hij is gek op haar, heel aanhankelijk en door haar heel goed te sturen. Maar ondanks heel goede begeleiding, veel tijd en héél veel geduld blijft de relatie tussen Kimbo en de man in huis een probleem. Een probleem voor Kimbo, want natuurlijk is het voor hem stressvol en allesbehalve fijn om vaak zo bang te zijn. En vanzelfsprekend een probleem voor het gastgezin; zij zijn voortdurend alert en passen zich in van alles aan aan Kimbo.

Hier bovenop is nu een veranderde werksituatie gekomen. De eigen honden van het gastgezin hebben een oppas voor de dagen dat er fulltime gewerkt gaat worden. Maar tussen Kimbo en deze oppas is er over en weer geen vertrouwen ?. De nood om voor Kimbo een passende adoptant of een passend ander gastgezin te vinden is dus heel erg hoog.

Zoals gezegd: Kimbo is in veel opzichten een perfect hondenmaatje. Dus bent u of kent u de vrouw die Kimbo nodig heeft en vice versa? Dan hopen we snel van u te horen!

Meer weten over Kimbo ?? Kijk op Kimbo's pagina voor meer informatie en filmpjes. Of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Delen van dit bericht is lief 💕!

{gallery}Adoptiehonden/kimbo{/gallery}