logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kruising labrador adopteren

 

Dove is naar schatting drie jaar en zo te zien heeft ze veel van een Labrador. Ze heeft ook dat zachtaardige en stabiele karakter dat bij dat ras heel gewenst is 🥰.

Toen Elisa haar ergens in een veld vond met haar puppy's was Dove 🕊️ extreem uitgemergeld 😞. Door goede zorg en goed voer is ze inmiddels gelukkig gezond! Op Dove's pagina staan filmpjes, onder andere van hoe ze gevonden werd: Labrador (kruising?) ter adoptie, Dove 📄🎞️

In Roemenië maakt Dove zo goed als geen kans om daar ooit geadopteerd te worden, hoe mooi en lief ze ook is. Het leven in het overvolle asiel is heel stressvol en eenzaam; zeker voor een sociale en mensgerichte hond als Dove.

We hopen daarom dat Dove snel kan emigreren naar Nederland. In ons land kan ze een heerlijk hondenleven leven en een bij haar passend baasje zal volop van haar genieten 💞. Win-win dus, voor Dove en voor haar toekomstige baasje(s)!

We zoeken voor haar een tijdelijk of blijvend thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, in een rustige woonomgeving, met voldoende tijd en met een (goed omheinde) tuin*.

* Dove verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenië. Ze is waarschijnlijk niet direct zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Dove kan als enige hond worden geplaatst, of bij een al aanwezige sociale hond op voorwaarde dat die rustig / niet opdringerig is.

Interesse of vragen?
Dan ontvangen we graag een berichtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Labrador (kruising?) Dove verblijft nu in een privé asiel. Ze is klaar om naar Nederland te reizen. Ze is een volwassen hond, haar geschatte leeftijd is 3 jaar. Wanneer u deze lieve hond wilt adopteren of wilt fosteren, dan ontvangen we graag uw bericht!