logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein asielhondje adopteren

 

Begin juni postten we een filmpje van een klein hondje, gedumpt langs een weg dichtbij Elisa's asiel in Roemenië: https://www.facebook.com/watch/?v=1291094778503156. Ze werd gelukkig gered en kreeg een plekje in Elisa's privé asiel, Do Good Rescue.
Nu een ruime maand later is ze gevaccineerd, gesteriliseerd, ze heeft een geregistreerde chip en ze is klaar om te reizen: een enkele reis naar Nederland 🌷. Haar leeftijd wordt geschat op zo'n 1,5 jaar. En natuurlijk heeft dit kleintje nu ook een naam: ze heet KIT ❤️!

Kit is erg lief en aanhankelijk. Een filmpje op haar pagina laat dit ook zien 🥰.
Dat ze erg graag uit haar kennel wil maakt ze ook duidelijk. Op één van de filmpjes springt ze ondanks de flinke hoogte zó door een luikje de kennel uit 🙈...

We zoeken voor Kit een thuis in Nederland. Dat kan een opvangplek zijn waar ze een goede start krijgt als huishondje en wordt begeleid totdat een goed passende adoptant voor haar is gevonden. Of meteen naar een thuis-voor-altijd 🏡, dat kan ook.

Op Kit's pagina (klein asielhondje adopteren, Kit) vind je meer informatie over wat voor thuis we voor haar zoeken. Rijdt de bus 🚚 met Kit aan boord binnenkort naar jou (of jullie) adres❓ Dat zou geweldig zijn ❣️!

Interesse of vragen?
Dan ontvangen we graag een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Kit werd langs een weg gedumpt en is nu een asielhondje. Ze is daar veilig maar een leven in een overvol asiel is natuurlijk niet wat je voor zo'n hondje wenst.