logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kleine adoptie hond

 

Gastgezin of adoptant gezocht 🏡👫🐕

Recent hebben we Juniper nog in het zonnetje gezet, we noemden haar gekscherend een hondje met de energie van een duopak duracell batterijen en vonden ook dat ze beter niet bij katten geplaatst kon worden. Daar komen we graag even op terug…😊

Eén van de eigen honden van Juniper's gastmoeder moest een zware operatie ondergaan. En dat gaat natuurlijk niet fijn samen met de opvang van 2 puber-pups.
Puppy's opvangen klinkt wellicht heel romantisch, je redt een hondje uit het asiel en je zorgt voor een beter leven 💖. Maar zo rooskleurig is het natuurlijk allemaal niet, of in elk geval niet altijd… Puppy's en andere hondjes met een asielverleden moeten nog zo ontzettend veel leren en dat kost veel tijd en energie.

Gelukkig hebben we een hele fijne club gastgezinnen die waar nodig altijd allemaal voor elkaar klaar staan 🧡🙏. En zo mocht Juniper uit logeren… en dat geeft ons in Juniper's geval nieuwe inzichten.
Bij haar logeer-gastgezin is Juniper niet samen met een tweede puber-pup. En nu Juniper mede daardoor meer slaapt en tot rust komt blijkt het wel mee te vallen met die Duracell batterijen 😄

pup ter adoptieZe heeft de gemiddelde energie van een gezonde pup. Ze is nog wel snel afgeleid maar dat past ook heel goed bij haar leeftijd. Ze kan zich uitstekend zelf vermaken en komt zo nu en dan gezellig een knuffel halen 🥰.
Ja ze kan ook blaffen en even uit haar dak gaan natuurlijk, maar dit is heel goed te begeleiden als prikkels voor haar even beperkt worden zodat ze de rust kan pakken die een opgroeiende puppert ook gewoon hard nodig heeft. En wanneer ze die rust heeft gepakt staat ze weer open voor nieuwe dingen en is ze erg slim en leert heel snel.

Bij haar logeer-gastgezin wonen ook katten. En waar ze voorheen uit haar plaat ging als ze er buiten eentje zag vindt ze hun gezelschap in huis en tuin nu prima 🐈👍. Deze katten zijn wel honden gewend.

Juniper kan als enige hond worden geplaatst of bij een sociale, niet te drukke hondse huisgenoot. Ze kan eventueel in een gezin met al wat oudere kinderen, maar omdat ze baat heeft bij rust en regelmaat hangt dat af van de dynamiek in het gezin en de situatie.

We zoeken voor Juniper een thuis met een goed omheinde tuin in een rustige woon- en wandelomgeving. Lieve mensen met honden-ervaring en een goede dosis humor om een vrolijke pup / puber te begeleiden 🙂.

Juniper is een heerlijke lieve pup met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Het is moeilijk om niet van haar te houden! Natuurlijk is ze nog jong en volop in ontwikkeling en dat vraagt wel om ervaring en goede begeleiding.

Meer informatie, ook over onze adoptie procedure, vind je via Juniper's pagina: https://straydogsrescue.nl/.../adoptiehonden.../juniper

Vragen? 📬 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌