slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Wie geeft Sammy de tijd van zijn leven ๐Ÿ’–?

langzitter asiel hond

 

Wie helpt lieve "langzitter" Sammy verder op weg naar een gelukkig leven als huishond ๐Ÿ•๐Ÿก๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ? We zoeken voor Sam een adoptant of een gastgezin.

Eind 2020 haalde onze stichting Sammy uit de afschuwelijke omstandigheden van het gemeentelijk asiel in Resita, Roemeniรซ. We brachten hem onder bij een particulier asiel in Roemeniรซ, maar helaas kregen we van dit asiel weinig tot geen informatie over hem. Mede daardoor lukte het tot nu toe niet om een (ervaren) gastgezin voor hem te vinden. Zo werd Sammy een "langzitter" ๐Ÿ˜ž...

langzitter asiel hondIn september van dit jaar besloten we om Sammy naar Nederland te halen ๐Ÿš en hem in eerste instantie onder te brengen bij een goed dierenpension, Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard (in Bruchem, Gelderland). Op die manier kunnen we Sammy eindelijk beter leren kennen en gericht op zoek gaan naar een passend gastgezin of adoptant. Op 8 oktober jl. is hij daar gearriveerd en hij doet het hartstikke goed ๐Ÿ’–๐Ÿ‘!

Sammy is heel vriendelijk en geniet van de aandacht die hij nu krijgt ๐Ÿ’•. Zijn geschatte leeftijd is 8 jaar. De filmpjes op Sammy's pagina geven een goed beeld geven van hem.

Natuurlijk moet Sammy nog veel leren; voor hem is een leven als huishond in Nederland helemaal nieuw. Om die reden zoeken we voor hem:

  • een adoptant of een gastgezin om Sammy verder te begeleiden en te leren kennen
  • lieve mensen met voldoende ervaring en inzicht in hondengedrag en -training
  • een rustig huishouden en een huis in een rustige woon- en wandelomgeving
  • een goed omheinde tuin
  • รฉรฉn of meer al aanwezige sociale honden die voor Sammy steunmaatje(s) kunnen zijn

Sammy's verzorgers bij Dierenpension De Bommelerwaard hebben zijn reactie getest bij het ontmoeten van een hem onbekend teefje en zijn reactie op katten. De speelgoed-kat vond hij maar raar ๐Ÿ˜†; de echte katten worden door Sammy genegeerd ๐Ÿˆ๐Ÿˆ.

Ook bij de ontmoeting met de hond ๐Ÿถ doet Sammy het goed; na een korte kennismaking heeft hij vooral aandacht voor zijn verzorgers ๐Ÿ’•๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ.

Op Sammy's pagina staan โ–ถ filmpjes van hem, ook van de testen met de katten en het teefje.

Voor Sammy geldt een gereduceerde adoptiebijdrage van โ‚ฌ125,= vanwege zijn vergroeide voorpootjes. Deze afwijkingen zijn zeer waarschijnlijk ontstaan door slechte voeding in zijn puppy tijd. Sammy lijkt er gelukkig geen last van te hebben! Bij tijdelijke opvang is een adoptiebijdrage niet van toepassing.

Wie ziet dit lieve ventje helemaal zitten en neemt hem op in huis en hart ๐Ÿก๐Ÿ’–?
Via Sammy's pagina vindt u meer informatie en ook ons intake formulier. Bij vragen kunt u ons natuurlijk mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ๐Ÿ“ฌ

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten