logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kleine asiel hond adopteren

 

Ze is al in Nederland 🌷. Ze is vrolijk, erg lief en zachtaardig. Sociaal met mensen, honden, katten en andere dieren. En ze is graag bij haar baasje in de buurt; Sprietje is heel aanhankelijk 🥰. Haar geschatte leeftijd is 4 jaar en ze weegt 11,5 kilo, een kleine middenmaat.

Sprietje kwam in Roemenië terecht in het gemeentelijk asiel Arad. Eén van de meest wrede plekken waar je als hond terecht kunt komen...

Sprietje heeft geluk gehad 🍀. Ze werd in het asiel opgemerkt door één van onze Roemeense contactpersonen en zij nam haar mee naar haar privé opvang. Eén van onze gastgezinnen bood Spriet een opvangplek in Nederland aan en daar is ze op 10 juni gearriveerd, in Annerveenschekanaal, op de grens van Drenthe en Groningen. Tot aan haar adoptie verblijft ze bij hen.

Spriet heeft al heel veel geleerd bij haar gastgezin; ze doet het geweldig goed! Nu nog een fijn voor-altijd-thuis vinden voor dit lieve hondje 💞🏡. Hoewel we natuurlijk voorwaarden stellen aan zo'n thuis zodat het goed bij Sprietje past, denken we dat dat niet heel moeilijk zal zijn. Want Spriet is zó'n schatje, daar smelt je toch voor 🥰?!

Lezen wat voor thuis we voor haar zoeken en haar filmpjes bekijken?
Bezoek dan Sprietje's pagina: Klein hondje Sprietje, volwassen hond adopteren 📄🎞️.
Natuurlijk kun je ons bij vragen een berichtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Sprietje is een kleine hond met een asiel verleden. Ze verblijft nu in Nederland en is beschikbaar voor adoptie.