logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

katten adopteren

 

Voor Mae en Melissa zoeken we een 5-⭐⭐thuis 🏡
Twee poesjes, dikke vriendinnen 💞. Lief, speels en aanhankelijk. Beide katten zijn 1 jaar jong. Ze verblijven bij een gastgezin in Groningen en hebben al een goede basiscursus huiskat gehad 🙂.

Als gedumpte kittens terecht gekomen in Elisa's privé asiel (Roemenië). En hoewel we StrayDOGS Rescue zijn willen we niet voorbij gaan aan de katten in Elisa's asiel. Net als de honden maken ze in hun geboorteland geen kans om daar ooit geadopteerd te worden 😞. Hier in Nederland kunnen deze twee moppies juist iemand heel blij gaan maken. Misschien ben jij diegene 😊?

We plaatsen Mae en Melissa alleen samen en uitsluitend als binnen-katten. Graag in een niet te druk huishouden (zonder kinderen), bij één of twee mensen die veel tijd hebben om deze lieverds aandacht te geven.
Ze kunnen eventueel worden geplaatst bij honden, wanneer dit honden zijn die katten gewend zijn en de katjes met rust zullen laten.

Meer lezen en hun filmpjes bekijken? Dat kan via onze Katten-pagina 🐈🐈

Elisa's privé asiel biedt ook onderdak aan katten en kittens. De katten Mae en Melissa zijn al een tijdje in Nederland bij een gastgezin en goed gewend als huiskat. Ze zijn nu beschikbaar voor adoptie.