logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje ter adoptie

 

Alice ❤️❤️ verblijft bij één van onze gastgezinnen in Nederland (Friesland) en is beschikbaar voor adoptie. Ze is een klein hondje (5 kilo) van nog geen jaar. In Roemenië was ze kansloos... Ze is een schatje en en nu ze in Nederland is, lacht het leven haar toe 🌟!

Alice groeide op in Elisa's privé asiel. Ze heeft dus nog maar heel weinig van de wereld gezien en moet alles nog ontdekken en leren, zoals een heel jonge pup. Van de televisie tot de grasmaaier, van de wasmachine tot verkeer; alles is nieuw voor haar.

Ze is geen angstig hondje, maar vooral ten opzichte van dingen die lawaai maken is ze wel onzeker. Zo lang ze de tijd krijgt om alles rustig en van een afstandje te bekijken en vooral niet te veel nieuwe dingen op een dag, zal ze zich naar onze verwachting ontwikkelen tot een evenwichtig hondje. Vrolijk en erg lief dat is ze al 😍!

Profiel adoptant 🏡🙋‍♀️:
※ lieve mensen met de tijd en het inzicht om een jong hondje te begeleiden;
※een niet te druk huishouden met één of meer mensen die veel thuis zijn;
※ een huis in een rustige omgeving (een rustige woonwijk, dorps of landelijk);
※ een goed omheinde tuin, zodat Alice ook op eigen terrein lekker buiten kan rondscharrelen en in het zonnetje kan liggen;
※ Alice is door haar kleine formaat en lange rug kwetsbaar bijvoorbeeld als ze speelt met een andere hond; ze stelt zelf geen grenzen. Toch willen we haar graag plaatsen in een thuis bij een andere, sociale en stabiele hond. Ze zou bij een ander klein hondje kunnen wonen met net zo weinig gewicht als Alice (5 kilo), of bij een grotere hond die sociaal is maar die niet met haar zal willen spelen of heel voorzichtig is met kleine hondjes.

Herken je je in dit profiel en vind je Alice net als wij een geweldig hondje?
Dan hopen we dat je contact opneemt en Alice haar thuis-voor-altijd bij jou vindt 💞.
📬Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanvullende informatie en filmpjes van klein hondje Alice: https://straydogsrescue.nl/.../adoptiehonden-nederland/alice 🎞️
Over onze adoptieprocedure: https://straydogsrescue.nl/hond-adopteren/adopteren 📄

Alice is een ex- asielhondje, nu in opvang bij een gastgezin in Nederland. Dit kleine hondje is nu beschikbaar voor adoptie.