logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerd phoebe en berry

Deze honden uit Roemenië zijn geadopteerd.

Phoebe kwam in oktober 2022 aan bij haar gastgezin in Nederland. Hoewel ze met haar gastmoeder direct een klik had, is Phoebe best een angstig hondje. Niet vreemd, als je de foto's ziet en het verhaal hoort, hoe ze werd gevonden in Roemenië...

Phoebe is door onze contactpersoon Elisa in Roemenië gered van de straat, samen met haar pup (Willow). Buurtbewoners vertelden dat ze oorspronkelijk drie puppy's had, maar twee pups hebben het leven op straat niet overleefd... 😞. Ook Phoebe zelf was er heel slecht aan toe.

Hoe bijzonder is het dan dat Phoebe al vanaf de eerste kennismaking met haar nieuwe baasjes duidelijk liet merken: dit is oké, bij hen voel ik me fijn 💖💖!
Ook tijdens de tweede kennismaking was Phoebe opmerkelijk open en dapper naar haar nieuwe mensen toe. En gisteren was het dan zo ver: Phoebe is verhuisd, ze is voor altijd THUIS 💕🏡!!

Dankjewel Jacqueline voor alles wat je Phoebe gegeven hebt tijdens haar opvang 🙏! Ze heeft zich bij jou fantastisch ontwikkeld 💖.

Berry werd eerder al, in februari, geadopteerd. Maar door een situatie die niemand had kunnen voorzien kon Berry helaas niet bij deze mensen blijven. We gingen dus opnieuw op zoek en gelukkig kunnen we ook voor Berry weer zeggen: Berry is THUIS 💕🏡!

Dag lieve honden 😘. Geen vaarwel hoor, want we houden graag contact. We wensen jullie en jullie nieuwe baasjes heel veel plezier en geluk met elkaar 🍀💖!

Deze Roemeense asielhonden zijn nu voor altijd thuis, bij hun adoptanten.