logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein asiel hondje adopteren

Klein asiel hondje adopteren, Kiwi

Toen één van onze teamleden in Roemenië de opvanghonden in de tuin van mw Geta bezocht zat kleine Kiwi ergens op een dak, zo ver mogelijk bij alle andere honden vandaan 🙁. We regelden een plekje in een privé asiel voor haar en al snel daarna bood een gastgezin in Nederland een opvangplek voor haar aan 🙏.

Via haar gastgezin hebben we Kiwi nu goed leren kennen en is ze bij een heel goede match beschikbaar voor adoptie. Ze is 3 jaar en een klein hondje.

Kiwi is:
💖 super lief en aanhankelijk voor wie ze goed kent en vertrouwt
⛔ afwachtend en onzeker naar onbekenden
🥳 vrolijk en speels
😬 sociaal onhandig naar andere honden
🤫 graag in een rustige, voorspelbare omgeving
⚡ prikkelgevoelig
🌞 een zonaanbidster
🥰 aandoenlijk
🦠 allergisch voor diverse stoffen: we zijn gestart met immunotherapie en deze behandeling moet voorlopig worden voortgezet.

Kiwi is veel persoonlijkheid in een klein formaat hondje. Ze is bijzonder; door haar achtergrond, haar uiterlijk en karakter. We zoeken voor haar lieve mensen met honden-ervaring die goed zien wat Kiwi gelukkig maakt en wat (nog) te veel is voor haar. Een thuis in een rustige woonomgeving en met een goed omheinde tuin, zodat Kiwi heerlijk in het zonnetje kan liggen. We plaatsen haar graag als enige hond. Dat maakt het misschien niet gemakkelijker, maar als het nodig is dan hebben we de tijd 🙂!

Aanvullende informatie en filmpjes 🎞 van Kiwi vind je op haar pagina: Kiwi, Klein Adoptie Hondje.

Bij vragen kun je ons natuurlijk mailen; we vertellen graag meer 🙂! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Klein asiel hondje adopteren, Kiwi