logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kittens adopteren

 

= Kittens ter adoptie = Lief, aanhankelijk, speels en aanhalig 💕🐈

Afgelopen week hebben we Jem en Speck in het zonnetje gezet, vandaag zetten we Gidget en Sailor in de spotlights ✨. We plaatsen ze graag als koppel.

Gidget en Sailor zijn zo'n 10 maanden oud. Ondanks hun Roemeense asielverleden zijn ze enorm sociaal, speels, aanhankelijk en knuffelig 🥰. Bij hun gastgezin in Groningen hebben ze ook al kennisgemaakt met honden en ook dat ging prima. Op onze katten-pagina vind je hiervan een filmpje

Gidget is een poesje en Sailor een katertje; ze zijn al gesteriliseerd/gecastreerd. Vanzelfsprekend hebben ze ook hun vaccinaties gehad en zijn ze gechipt.

In Roemenië maken honden en katten in een asiel zo goed als nul kans om daar ooit te worden geadopteerd. Gelukkig kunnen de katjes die we naar Nederland hebben laten komen nu alsnog genieten van een fijn kattenleven 💖. Twee kittens adopteren zal niet de hele wereld veranderen, maar elk leven is er één. En voor deze mazzel-kittens is hún wereld wel voorgoed veranderd 😊!

Sailor en Gidget zijn klaar voor hun eigen thuis, waar ze graag veel plezier en liefde willen brengen en ontvangen. We plaatsen ze uitsluitend als binnenkatten; een mogelijkheid om naar buiten te gaan in een cat-proof afgeschermde tuin of op een balkon is een pré.

Hadden we al gezegd dat ze behalve heel knuffelig en speels ook prachtig zijn? Kijk dan, die koppies... 😍!

Filmpjes 🎞 op https://straydogsrescue.nl/honden/katten
Bij interesse om deze kittens te adopteren of bij vragen graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

kitten adopteren