logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kenai adoptie hondje

 

Voor onze kleine Kenai zoeken we een baasje (m/v) zonder andere huisdieren.

Kenai heeft een geschatte leeftijd van 10 jaar. Hij is op ons verzoek door één van onze Roemeense contactpersonen gered uit een dodingsstation. Duidelijk is dat Kenai veel heeft meegemaakt, hij was er slecht aan toe. Zijn vacht was zo erg vervilt en aan elkaar geklit dat hij bijna niet meer kon lopen en iedere stap ongetwijfeld heel pijnlijk was 😞. Langzaamaan begint deze knapperd nu op te knappen en te wennen aan een nieuw en fijn leven.

Kenai komt met een gebruiksaanwijzing, maar die is niet heel ingewikkeld 🙂. Het komt er vooral op neer dat Kenai's toekomstige baasje hem de ruimte moet geven om in zijn eigen tempo en op zijn eigen initiatief zijn nieuwe baasje(s) te leren kennen en te vertrouwen.

Kenai is zeker geen uitgesproken bang hondje! Hij heeft gewoon wat tijd nodig om zijn wantrouwen en onzekerheden te overwinnen. Geef jij hem die tijd, dan geeft Kenaï je daar heel veel aandacht, knuffels en liefde voor terug. Hij is dan een erg lief en heel aanhankelijk hondje 🥰, dat laat hij zien bij zijn gastgezin.

We zoeken voor Kenai iemand met honden-ervaring en een rustig huishouden. Een huis met een goed omheinde tuin, zodat Kenai niet meermalen per dag mee uit wandelen hoeft. En, zoals al genoemd, zonder andere huisdieren. Tijdens de wandeling honden of katten tegenkomen is geen probleem, maar in eigen huis en tuin kan Kenai heel jaloers en bezitterig reageren.

Meer lezen over Kenai en een ▶ filmpje van hem bekijken? Kijk dan op Kenai's profiel pagina.

Op onze site vindt u ook alle informatie over onze adoptie procedure.
Wie wil van dit lieve ventje gaan genieten en hem heerlijke senior jaren bieden 💖?

Update 22 oktober: voor Kenai hebben we een fijn thuis gevonden 💖