logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

do good rescue

 

Elisa (Do Good Rescue) heeft een gedumpte Greyhound aangetroffen. En niet alleen gedumpt, de hond was ook zwaar mishandeld. Expres toegetakeld: de poten aan elkaar vastgesnoerd, tenen en staart er afgehakt, een beschadigd oog ... 😭😡

Waarom, we zullen het nooit weten. En natuurlijk is geen enkele reden goed genoeg 😞. De hond wordt nu behandeld door de dierenarts waarmee Elisa samenwerkt. En natuurlijk krijgt hij een plek in haar privé opvang.

We hopen dat we kunnen helpen door - als hij klaar is om te reizen - een fijne liefdevolle plek voor hem te vinden in Nederland. En natuurlijk blijven we Elisa steunen, financieel en op andere manieren. We kunnen daarmee niet de wereld veranderen, maar elk leven dat weer een waardig leven kan worden telt!

Wij vinden Elisa een bijzonder mens. Ze geeft alles om dieren te helpen die dat heel hard nodig hebben. En ook voor mensen in nood staat ze klaar wanneer dat op haar pad komt; bijvoorbeeld voor Oekraïners die halsoverkop hun land ontvluchtten toen de oorlog uitbrak (Elisa woont vlakbij de grens).
Met een groot gevoel voor (on)rechtvaardigheid en bovendien talenten om goed te organiseren en uitstekend te communiceren weet ze spreekwoordelijke bergen te verzetten ❤️. Niet alleen door dieren op te vangen, te verzorgen en te bemiddelen maar ook door bijvoorbeeld zo veel mogelijk sterilisaties van honden en katten in haar woonplaats Solca en omgeving.

Wanneer je Elisa's privé asiel wilt steunen dan kan dat via ons maar natuurlijk ook rechtstreeks. Op haar Instagram pagina vind je een verlanglijst met producten die je voor het asiel kunt bestellen via Amazon. Die producten worden dan rechtstreeks aan haar verzonden.

➡️ https://www.instagram.com/dogood_romania/

Do Good Rescue's Amazon Wishlist: https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/ls/ref=mw_dp_wl_v...

Let op: schokkende foto's!

Elisa's privé asiel biedt medische zorg en opvang voor deze zwaar mishandelde Greyhound.