Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Kiki

pup uit asiel adopteren

Geslacht: teefje
Leeftijd: puppy, geboren 31 mei 2022
Formaat: middelmaat
Adoptie bijdrage: €350,= (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Kiki is nog maar 7 maanden en heel aanhankelijk, lief en speels. Ze is op 3 december in Nederland aangekomen vanuit het ellendige Pallady-asiel (Roemenië), waar we haar ruim een maand geleden zelf ontmoet hebben. We wilden haar daar z.s.m. weg halen; niet alleen vanwege de winterperiode, maar ook omdat ze nu nog heel vrolijk en sociaal is. Te lang in zoveel narigheid en stress zou te veel negatieve sporen achter laten….

We hadden echter geen geschikte opvangplek voor haar. Daarom hebben we besloten haar eerst bij Bobo in een nood-opvangplek in een kennel te plaatsen, maar leuk is dat natuurlijk niet. Voor beide honden is het belangrijk dat ze nu de volgende stap zetten, in huis met eventueel andere dieren en natuurlijk met één of meer mensen. Voor Bobo is die plek aanwezig, maar voor Kiki nog niet.

We zoeken voor haar een opvangplek (al dan niet met een optie op adoptie) waar hooguit één andere hond is en veel tijd om Kiki aandacht te geven en te begeleiden; dat zou geweldig zijn voor haar!
Een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving (een rustige woonwijk / dorps). Natuurlijk staat ons ervaren team graag klaar om je te ondersteunen met adviezen en tips.

Tuin*: Kiki is nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Naar mensen toe is Kiki niet bang, maar aan een lijn lopen en verkeer en dergelijke is ze nog niet gewend. Om dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie kan haar een goede plek geven?
Als gastgezin, of met een optie op adoptie?

Update 11 januari: we hebben een gastgezin gevonden! Vandaag is Kiki verhuisd naar haar tijdelijke adres in Ruinerwold. Wanneer we haar goed hebben leren kennen en zij er klaar voor is komt ze beschikbaar voor adoptie en wordt de informatie op deze pagina bijgewerkt.

Foto's:

Filmpje:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.