logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

binnenkort ter adoptie

 

Van links naar rechts: Genie, Panda, Phoebe, Pammy en Leeloo

Vandaag arriveerden na een lange reis vanaf Elisa's privé asiel (Do Good Rescue Solca, Roemenië) vijf hondjes bij hun gastgezinnen 🚐 💕. Genie, Leeloo, Pammy, Panda en Phoebe kunnen voorgoed hun leven als zwerf- of asielhond achter zich laten 🙏

Vorige week arriveerden ook Sammy en Cleo in Nederland; zij kwamen via andere rescuers uit Roemenië 🚐💖. Voor Cleo was al een serieuze gegadigde en vanaf vandaag is de adoptie van Cleo definitief 🥳!

De andere hondjes zijn nog niet direct beschikbaar voor adoptie; ze mogen eerst helemaal tot rust komen na de lange reis en alle indrukken. Via hun gastgezinnen leren we de honden goed kennen en als ze er klaar voor zijn, dan gaan we op zoek naar baasjes-voor-altijd 💕🧍🏼‍♂️🐕

Op onze pagina Adoptiehonden in Nederland kunt u zien welke hondjes die al in Nederland zijn momenteel beschikbaar zijn voor adoptie.
Ook in Roemenië wachten nog sociale pups en volwassen honden op een adoptant of een tijdelijke opvangplek; deze honden vindt u op de pagina Wachtend op een adoptant of gastgezin.

sammy

cleo 3