logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

help asieldieren elisa

 

De actie om de dieren van Elisa's privé asiel te redden - zie ons bericht van 2 februari Help de honden en katten van privé asiel Elisa - heeft al €3563,= opgebracht; wat geweldig 💖!! Ook namens Elisa en haar dieren een heel groot DANKJEWEL aan iedereen die heeft bijgedragen of dat nog gaat doen 🙏💖! We starten vervolg-acties door de verloting van mooie prijzen!

Om te kunnen voldoen aan de eisen van de Veterinary Council en daarnaast de circa 250 aanwezige dieren te kunnen blijven voeren en verzorgen is veel geld nodig 💰💰💰. De nood is hoog en de toekomst van al Elisa's asieldieren staat op het spel. We starten daarom een vervolgactie: de komende tijd gaan we verschillende prijzen verloten. De opbrengst gaat voor 100% naar Elisa; de prijzen worden gedoneerd 💖!

We hebben al toezeggingen voor snuffelmatjes met daarbij 100% zalm snacks, super mooie veiligheidstuigjes van Rodog en een (online) privé les Detectiewerk met je Hond aangeboden door DogAbility-Training en Therapie.

Heb jij ook een prijs die je wilt doneren voor dit doel? Fantastisch 😃; neem even contact met ons op alsjeblieft (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 🙏.

⏩ We starten deze actie met de verloting van twee (online) privé lessen Detectie-werk met je Hond 🐽 (dat is één prijs, er is een voorbereidende les en een vervolgles).

Iedere hond kan leren om een bepaalde geurstof te zoeken en aan te wijzen. Een leuke mentale uitdaging 💖 waarbij je ook leert op welke signalen van je hond je kunt letten.
Een lootje kost €2,50 en natuurlijk kun je desgewenst meer dan 1 lootje kopen. Er zijn voor deze prijs maximaal 40 lootjes te koop.

Meedoen gaat gemakkelijk via dit bericht op onze Facebook pagina.

Geen Facebook, maar toch graag meedoen? Stuur ons dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. alsjeblieft waarin je vermeldt hoeveel lootjes je wilt kopen. Dan sturen we je een betaallink en zorgen ervoor dat je meeloot!

Update 8 februari: ❗❗ Uitverkocht ❗❗

Op 10 februari starten we een volgende loterij ten behoeve van Elisa's privé asiel.