logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

gehandicapte hond adopteren

Gehandicapte hond dopteren? Suri
Heel zachtaardig en gevoelig; Suri past bij mensen die dat (h)erkennen. Ze is één en al liefde en tevredenheid op drie pootjes.

Suri (5 jaar, 10 - 12 kilo) krijgt graag aandacht en wordt erg blij van samen dingen doen. Een wandeling, een hersenwerkje, brokjes speuren, of lekker samen in het zonnetje zitten. Ze is een mensgericht hondje en vindt bezoek en ook mensen op straat gezellig.

Wandelen vindt Suri heerlijk. Ze mag graag lekker lang snuffelen. Als ze te moe wordt, gaat ze zelf liggen. Ze wandelt nu 3x per dag zo'n 15-20 minuten en dat is voor haar genoeg.

Suri is door de beperkingen van haar lijf geen hondje om echt lange wandelingen mee te maken, maar des te meer om samen andere leuke dingen te doen. Samen ergens zitten om te kijken naar wat er maar te zien is, vindt ze geweldig. Thuis samen op de bank? Een dagje naar het strand afsluitend met een hapje en een drankje? Tuinieren? Suri is je graag aan je zij!

Suri verblijft nu bij een gastgezin in Giethoorn. Toen ze in Roemenië werd gevonden was ze er meer dan afschuwelijk aan toe.... nu gaat het het heel goed met haar! Het maakt haar des te meer bijzonder: ze is zó'n veerkrachtig hondje 💪❤️!

Meer lezen over Suri en haar filmpjes bekijken? Dat kan op haar pagina:
Gehandicapte hond adopteren: lieve Suri

Een gehandicapte hond adopteren? Suri is super lief, vrolijk en zachtaardig. Lees hier over onze adoptie procedure