logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond uit asiel adopteren

Een hond uit het asiel adopteren
In april 2023 werd Elisa gebeld door haar dierenarts, ze was in tranen, ze had net een overleden moederhond gevonden en haar pups probeerden nog bij haar te drinken... Op dezelfde plek liepen ook pup Vic en zijn zusje Vio. Ze zijn allemaal meegenomen naar het asiel van Elisa.

Vic en Vio zitten nog steeds in een asielkennel; inmiddels zijn ze anderhalf jaar... Tijdens het bezoek van onze teamleden aan het asiel, een paar weken geleden, hebben zij met beide honden gewandeld. Ze zijn allebei zijn heel zachtaardig; Vic een beetje meer verlegen dan zijn zusje, maar met een hart van goud.

In Roemenië zelf zijn de honden kansloos, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen!

Wie biedt Vic een fijne plek in Nederland, voor opvang of adoptie 🏠💕?

Op zijn profielpagina vind je meerdere filmpjes van deze lieverd, die zo graag dagelijks aandacht, een zachte slaapplaats, kortom die zo graag een heel ander leven wil: Zachtaardige kruising hond adopteren uit het asiel: Vic

Vragen? We vertellen graag meer!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Een hond uit het asiel adopteren? Zachtaardige Vic wacht al heel lang op een fijn thuis, een ander leven. Lees hier over onze adoptie procedure