logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde hondjes

 

Onze pluizenbol, stoer kleintje en super lieve Lily is voor altijd THUIS 🥳🏡! Haar gastgezin gaat haar missen maar weten dat ze een geweldig goede plek heeft, dat verzacht het gemis. Dat is hoe het gaat als gastgezin: afscheid is moeilijk maar biedt weer ruimte aan een vólgend hondje dat heel hard een opvangplek nodig heeft.

Lily werd samen met een broertje en zusje Charlotte aangetroffen langs een doorgaande weg in Roemenië, gedumpt als ongewenste pups 😞. Gelukkig werden ze gezien door één van onze Roemeense contactpersonen en kregen ze een plekje in een privé asiel. Het reutje heeft het niet overleefd 😞, maar gelukkig vonden we voor zowel Charlotte als voor Lily een gastgezin in Nederland en nu hebben beide hondjes een liefdevol thuis 💖. Dankjewel Patricia voor de opvang en goede start die je deze beide hondjes hebt gegeven 🙏💖.

Bo is al een paar jaar in Nederland. In 2018 ontmoette ons team hem in het gemeentelijk asiel van Resita, Roemenië. De omstandigheden daar zijn afschuwelijk; overvolle kennels, weinig voer, geen verwarmde ruimtes en geen medische zorg. Bo viel op door zijn lieve en vrolijke aard.
In 2019 konden we Bo naar Nederland laten komen. Hij verbleef een tijdje bij een gastgezin en werd vervolgens geadopteerd. Maar in 2022 werd zijn adoptant ernstig ziek en zij is eind 2022 overleden. Haar kinderen vroegen onze stichting om hulp en we vonden voor Bo gelukkig al snel een gastgezin (dankjewel Fransien 🙏💖). Voor Bo is nu een geweldig fijne adoptant gevonden en zo is deze lieverd opnieuw THUIS 💖.

Teckel Linda werd zwervend aangetroffen en zij bleek gechipt. Toen er contact werd opgenomen liet haar eigenaar weten dat het niet de bedoeling was dat ze terug kwam 😢😠... Er meldde zich een goed passend gastgezin (dankjewel Louise 🙏💖) en inmiddels weten we dat Linda daar voor altijd mag blijven 🏡🥳! Ze heet nu Guusje 🥰.

Ook Theo is een Teckel; dat is puur toeval. Hij werd samen met nog een rasgenootje (Bram) door zijn eigenaar afgegeven bij een gemeentelijk asiel... uitzonderingen daargelaten is dat eigenlijk een doodvonnis. Voor Bram vonden we al snel een goede plek in Nederland en zijn gastgezin heeft hem geadopteerd. Theo was toen gereserveerd voor een Roemeense belangstellende, maar die kwam niet opdagen op de afgesproken dag 🙈. Fantastisch dat vervolgens ook Theo naar hetzelfde gezin in Nederland mocht komen, waar Bram al woonde. En ook Theo mag nu voor altijd bij hen blijven (dankjewel Nadine 💖🙏).

We wensen Lily, Bo, Linda, Theo en hun nieuwe gezinnen heel veel geluk en plezier met elkaar 🍀💖. We zijn enorm blij dat al deze hondjes weg zijn uit de kou en ellende en nu veilig zijn en geliefd 💕!

Meer weten over het worden van gastgezin 🏡👩🏻‍🤝‍🧑🏼? Daarover vind je informatie op onze pagina Gastgezin worden 📄

bo in asiel RoemeniëLinda in asiel Roemenië