logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

adoptiehondje berry

 

Berry is een klein middelmaatje, een pupperd van bijna 10 maanden en zo'n 8 kilo. Begin februari verhuisde ze naar haar lieve adoptanten in Enschede. Tot ieders verdriet blijkt nu dat een ander hondje in dit gezin in toenemende mate epileptische aanvallen krijgt en dat de drukte in huis door de komst van Berry daarbij een belangrijke rol speelt 🙁. We zijn daarom met spoed op zoek naar een ander fijn thuis-voor-altijd voor Berry.

De zusjes Berry en Merry werden als heel jonge pups door Elisa in Roemenië aangetroffen in the middle of nowhere. Beide met deels afgeschoren vachtjes ... 😠 Het waarom zullen we nooit weten. Natuurlijk kregen de puppy's een opvangplekje in Elisa's privé asiel.
Begin november bezochten enkele van onze teamleden dit asiel en hebben zij deze puppy's zelf ontmoet. We vonden vrijwel meteen een opvangadres voor ze en op 19 november zijn de zusjes gearriveerd in Nederland.

De eerste periode in Nederland gedroeg Berry zich onzeker en verlegen. Maar door de goede begeleiding bij haar gastgezin en bij haar adoptanten heeft ze zich inmiddels ontwikkeld tot een heerlijk hondje dat vrolijk en nieuwsgierig in de wereld staat 💖.

Berry is erg lief, aanhankelijk en leergierig. Ze is dol op aandacht en spelen met een ander hondje of met haar mens(en) is een favoriete bezigheid. Wandelen vindt ze steeds leuker, vooral in het buitengebied waar ze geniet van snuffelen en struinen door het hoge gras.

Van gedumpt als ongewenst in Roemenië is Berry dus gegroeid naar een fijne en geliefde huishond in Nederland. We zoeken voor haar lieve mensen met de ervaring, het inzicht en alle tijd om een enthousiaste jonge hond met een asielverleden verder te begeleiden. Filmpjes 🎞 van Berry en aanvullende informatie over haar en wat voor thuis we voor haar zoeken vind je op de pagina Pup adopteren, Berry.

Wie biedt Berry liefde en geluk voor de rest van haar leven? In ruil komt ze liefde en geluk ook graag bij je brengen! 💕🍀💕🍀

Bij vragen kun je ons natuurlijk mailen; we vertellen graag meer 🙂! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

adoptiehondje Berry