slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Welkom in Nederland, Al en Morgan πŸ₯°

binnenkort ter adoptie

 

Twee geweldig lieve senior hondjes zijn afgelopen weekend gearriveerd bij hun gastgezin: Al en Morgan !

Beide hondjes maakten deel uit van een groep van 12 honden waarover we al eerder hebben bericht. Ze leefden jarenlang in kleine hokken en werden niet of nauwelijks verzorgd 😞. Nadat hun eigenaar was overleden kregen ze gelukkig opvang en de broodnodige hulp van Elisa's privé asiel.

Al wordt geschat op 10 jaar oud. Hij is fit! Al is een enorme knuffelkont πŸ’–. Het liefst zit hij op schoot zodat hij je kan overladen met kusjes 😘😘😘. We verwachten dat Al binenkort al beschikbaar is voor adoptie.

Ook Morgan is een echte lieverd maar hij is iets meer bescheiden: hij verkiest het plekje naast je voeten als favoriet. Zijn leeftijd wordt geschat op 11 jaar. Morgan is te mager en hij heeft weinig bespiering en uithoudingsvermogen. Zijn gastgezin gaat hem op een gezonde manier lekker verwennen zodat hij zich snel fitter zal voelen πŸ₯°πŸ₯°

Een groot dankjewel aan onze gastgezinnen Siv en Ymkje πŸ™. Dankzij jullie krijgen deze twee oudjes een nieuw leven en zullen ze eindelijk weten hoe het is om geliefd te worden en huishond te zijn πŸ’–πŸ’–.

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten