logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

berend herplaatser hond

 

Griekse adonis, 2 jaar, met de looks van een Australian Shepherd, de vacht van een Golden Retriever, de stipjes op zijn neus, de vorm van zijn hoofd, de speurneus, het stoïcijnse en autonome van een Engelse Setter, kortom een ‘’verrassingspakket’’ op 4 poten: Berend 🤩!

Bovenal is Berend gewoon Berend, een zachtaardige, gevoelige hond, vrolijk, speels, rustig, (over)enthousiast naar alle mensen en vriendelijk naar andere honden. Kinderen, kippen, schapen, geiten, koeien, iedereen die hij tegenkomt kan rekenen op een zoen van Berend.

Samenwonen, huis en tuin delen met katten (en andere kleine dieren) is echter te stressvol voor hem; hij kan ze niet met rust laten (verjaagt ze) en hij komt zelf niet tot rust met poezen in de buurt. En dat is dan ook de verdrietige reden dat we op zoek zijn naar een nieuw huis en tuin voor hem, ZONDER POEZEN (en andere concurrenten)! 🐈⛔

We zijn voor Berend op zoek naar:

  • Mensen met kennis van en ervaring met honden (Berend is geen beginnershond)
  • Huis met omheinde tuin in een rustige, groene omgeving
  • Mensen die veel thuis zijn, want Berend is dol op gezelschap
  • Een huishouden waar geen klein(e) kinderen wonen of ‘’binnenvallen’’
  • Mensen die het leuk vinden en met mogelijkheid (auto) om met Berend de natuur in te trekken en/ of andere activiteiten met hem te doen als bv speuren
  • Mensen die de financiële ruimte hebben om Berend regelmatig te laten trimmen

We zijn zorgvuldig in de zoektocht, omdat we hem met veel verdriet laten verhuizen. Wanneer u niet voldoet aan bovenstaande zaken, heeft het weinig nut te reageren. We gunnen hem echt het beste permanente huis wat hij maar kan krijgen.

Berend woont nu in Noord-Holland

Heeft u interesse in deze leuke jonge hond? Neem dan contact op met Suze, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0646198579.

Foto's en filmpjes: