logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

binnenkort ter adoptie

 

Twee hondjes die afgelopen weekend in Nederland zijn aangekomen; welkom Astrid en Mira 💖

Astrid is een teefje, geboren in augustus 2021. Ze werd als jonge pup samen met haar moeder en nestgenootjes aangetroffen vlak langs een treinspoor. Eén van onze contactpersonen, Loredana, heeft de pups gelukkig veilig kunnen stellen. Helaas heeft de moederhond zich niet laten vangen.

astrid bij haar gastgezin Astrid en de drie andere puppy's zijn opgevangen in Loredana's privé asiel. Astrid's nestgenootjes hebben inmiddels elders al een fijne plek gevonden en Astrid mocht van ons naar Nederland reizen. Inmiddels verblijft ze bij een gastgezin en de eerste geluiden zijn heel positief. Zodra ze er klaar voor is zullen we voor haar op zoek gaan naar een lieve adoptant.

Foto: Astrid bij haar gastgezin 🥰

Filmpje: Astrid, binnenkort ter adoptie:

 

mira binnenkort ter adoptie Mira is een teefje met een geschatte geboortedatum in december 2020. Loradana trof haar als zwerfhondje aan; ze lag verscholen tussen de bladeren te slapen in de kou. Op 1 november 2021 wist Loredana haar veilig te stellen en werd ze opgenomen in het privé asiel.
Ook Mira doet het in de eerste week bij haar gastgezin al heel erg goed. Binnenkort gaan we ook voor haar op zoek naar een heerlijk voor-altijd-thuis.

Foto: Mira bij haar gastgezin 💖

Filmpje gemaakt door Loredana (Asociatia Dogs Center Resita), Mira:

Zodra Mira en Astrid beschikbaar zijn voor adoptie vindt u aanvullende informatie over hen op onze pagina Adoptiehonden in Nederland.

Foto's Astrid
{gallery}Adoptiehonden/astrid{/gallery}

Foto's Mira
{gallery}Adoptiehonden/mira{/gallery}