logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

van asielhond naar thuis

 

Fefe, Flora en Allie; gered van de straat en ondergebracht in een privé asiel. Gelukkig geen honger meer en weg van het gevaar om overreden te worden. Niet meer worden weggejaagd - of erger - door mensen. Gelukkig een hok om in te schuilen.

Maar ook: een leven in kennels. In de winter zijn de kou, de sneeuw en de nattigheid nog steeds uitputtend, vooral voor de kleine hondjes. Voor de mensen die in het asiel werken is de dagelijkse verzorging en schoonmaak heel hard werken, waardoor er weinig tijd is om individuele hondjes echt aandacht te geven. Om hondjes te helpen van een Roemeens asiel naar een Hollands thuis zoeken we gastgezinnen.

asielhondje Van een Roemeens asiel naar een leven als huishond in Nederland is een enorme overgang. Een overgang waar onze gastgezinnen een onbetaalbare bijdrage aan leveren. In het gastgezin leren ze de basis en kunnen ze eindelijk tot rust komen. Daarnaast leren we de honden goed kennen wat de kans op een geslaagde match met een adoptant flink vergroot. En voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond.

Op dit moment zijn we hard op zoek naar gastgezinnen voor drie nog jonge teefjes, alledrie kleine hondjes. Alledrie gered van de straat en ondergebracht in privé asielen.
Wie helpt hen op weg naar een echt gelukkig hondenleven, als huishond in Nederland?

Wilt u meer weten over Fefe, Flora of Allie? Kijk op onze pagina Wachtend op een gastgezin. Of neem contact op met ons, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; we vertellen u graag meer!

** UPDATE 25 feb.: voor Allie hebben we een gastgezin gevonden 💖.
** UPDATE 27 feb.: ook voor Flora is opgevang gevonden 💖
Voor Fefe zijn we nog op zoek.

Foto: Fefe 😍

allie in het asiel  
Foto: Allie 🥰  
flora in het asiel
 
Foto: Flora 🤩