logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje ter adoptie

 

Baasje gezocht voor super lief en actief klein hondje, Aiden 🤩

Onze Aiden is een lief en aanhankelijk hondje met bergen energie en levenslust. Ondanks zijn kleine formaat en korte pootjes kan hij héél hard rennen! In zijn gastgezin wordt hij daarom liefkozend ook wel motormuis genoemd. Aiden's geschatte leeftijd is 3 jaar.

In Roemenië werd Aiden door één van onze contacten aangetroffen in een dodingsasiel. Gelukkig kon zij hem daar uit halen en inmiddels verblijft hij bij een gastgezin in Tjuchem (provincie Groningen). Vermoedelijk heeft Aiden voordat hij in het asiel belandde wel een baasje gehad, want Aiden is gek op mensen!

Aiden houdt van aandacht en knuffelen en van rennen en spelen met de andere honden in zijn gastgezin. Tegenover reuen gedraagt hij zich soms wel wat patserig. Dat doet hij om zijn onzekerheid tegenover hen te verbloemen; bij direct contact stelt hij zich juist onderdanig op. Met teefjes is Aiden heel sociaal.

Voor deze vrolijke kleine hond zoeken we actieve mensen met een teefje als speelmaatje en een tuin om lekker in te kunnen ravotten.

Aiden is half september 2021 naar Nederland gereisd. In de eerste maanden bij zijn gastgezin heeft hij tweemaal een epileptische aanval gehad. De dierenarts heeft hiervoor geen medische verklaring kunnen vinden. Daarna heeft Aiden gelukkig geen aanval meer gehad. Het is niet te zeggen of hij er in de toekomst nog last van zal krijgen of niet. Voor de zekerheid plaatsen we Aiden het liefst in een niet al te druk huishouden; mogelijk triggeren een teveel aan prikkels en stress een aanval. Voor Aiden hanteren we om deze reden een gereduceerde adoptiebijdrage.

Interesse in dit innemende en actieve kleine hondje? Kijk op Aiden's pagina of stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We vertellen u graag meer!

klein hondje ter adoptie

Baasje gezocht voor super lief en actief klein hondje, Aiden 💖