logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asiel hond adopteren

 

Pearl❤️❤️❤️, haar naam had niet beter gekozen kunnen worden. Het is één van de honden die opvalt door haar zachtaardige karakter. Ze houdt zich staande in het asiel maar als je de tijd voor haar neemt, even een half uur bij haar gaat zitten, dan zie je haar opbloeien. Ze kan geen genoeg krijgen van wat aandacht en aanraking.

Pearl werd samen met andere honden door Elisa aangetroffen bij het plaatselijke benzinestation, een bekende dumpplek voor honden. Elisa gaf haar een plaatsje in haar privé asiel waar ze nu wacht op een baasje voor altijd... Of om te beginnen een gastgezin in Nederland, dat kan ook!

Onze teamleden hebben Pearl in november en mei zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Ze is een super vriendelijke hond, erg blij met aandacht. De filmpjes onderaan deze pagina laten dat ook zien. Triest genoeg is er in het overvolle asiel maar zelden tijd om te aaien, te spelen of te knuffelen. In Roemenië zelf hebben asielhonden zo goed als geen kans om daar ooit geadopteerd te worden...

Pearl is rond de twee jaar en helemaal klaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad.Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Meer lezen over Pearl en haar filmpjes bekijken? Dat kan op haar eigen pagina: Asielhond adopteren, Pearl

P.S.: op de foto's lijkt Pearl misschien best een echt grote hond. Op haar filmpjes zie je dat dat niet zo is 🙂

Pearl is enorm lief. We hopen dat ze snel het asiel kan verlaten en een eigen baasje vindt.