Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Pearl

asielhond ter adoptieGeslacht: teef
Leeftijd: circa 2 jaar
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:

Pearl werd samen met andere honden door Elisa (DoGood Rescue Romania) aangetroffen bij het plaatselijke benzinestation, een bekende dumpplek voor honden. Elisa gaf haar een plaatsje in het privé asiel waar ze nu wacht op een baasje voor altijd... Of om te beginnen een gastgezin, dat kan ook!

Onze teamleden hebben Pearl begin november zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Ze is een super vriendelijke hond, erg blij met aandacht. Het filmpje onderaan deze pagina laten dat ook zien. In dit filmpje zie je haar vooral op het speelveld van het asiel. Het is fijn dat ze daar af en toe even naar toe mag, maar voor het overgrote deel van de tijd verblijft ze in een kennel in het overvolle asiel... En in Roemenie hebben asielhonden zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden... 

Pearl is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant of gastgezin:
Voor Pearl zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Deze hond verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Ze is waarschijnlijk nog niet direct zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Pearl een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Pearl wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Pearl tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze hond of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje (muziek start na 8 seconden):