logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

adopteer een jonge hond

We zijn op zoek naar een heerlijk blijvend thuis voor onze Deck 🏡💞! Hij verblijft bij een gastgezin in Annerveenschekanaal, op de grens van Drenthe en Groningen.

Deze pup / jonge hond van 9 maanden is zachtaardig, speels en vrolijk. Toch zoeken we voor hem ervaren mensen in een rustige woonomgeving, want deze lieverd is nog wat afwachtend en onzeker.

In Roemenië werd hij samen met zijn nestgenootjes door Elisa gevonden op een verlaten veld. Een filmpje hiervan staat op Decks pagina. De pups waren bang, hongerig en bleken bovendien erg ziek door Parvo 😞. Ze hebben het niet allemaal gered... Gelukkig is Deck wél helemaal hersteld!

Toen hij 7 maanden was vonden we voor Deck een ervaren gastgezin 🙏❤️. In de anderhalve maand dat hij nu daar is, hebben we hem goed leren kennen. Bovenal is Deck een zachtaardige hond, die heel graag dichtbij je wil zijn 🥰. Het ontbreekt hem nog wat aan (zelf)vertrouwen om dat ook altijd te durven.

Met de andere honden en de katten in zijn gastgezin is Deck super sociaal. We plaatsen hem dan ook graag in een thuis waar al een andere sociale hond aanwezig is, die voor Deck een speelmaatje en voorbeeld kan zijn.

➡️ Wil je meer weten over deze lieve en gevoelige hond en wil je graag een hond met een rugzakje een heerlijk leven bieden? Kijk dan op Decks pagina voor aanvullende informatie en filmpjes van hem: : Pup uit het asiel, Deck ter adoptie

Natuurlijk kun je ons bij vragen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Wanneer je een jonge hond wilt adopteren met een asiel achtergrond dan is Deck misschien een goede keuze.