logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

zwerfhond adopteren

 

Lieve kleine Babs heeft een eigen thuis 🥳🏡!
Wat een mazzelhond ❤️! Eén maand geleden zat Babs nog in een kennel bij de dierenarts waar ook Elisa's opvang mee samenwerkt. Ze was daar gebracht om te worden gesteriliseerd en na die ingreep zou ze worden teruggezet op de plek waar ze als zwerfhondje was gevonden.

Een gepensioneerde arts doet dit voor zwerfhonden in Solca 🙏. De sterilisatiekosten worden betaald door Elisa's opvang, Do Good Rescue.
Het liep anders... want een maand geleden was één van onze teamleden op bezoek bij Elisa's opvang en bezocht ze ook de dierenkliniek. Daar viel Babs op door haar zachte karakter en haar behoefte aan contact met mensen. Zij zou meer dan prima op haar plek zijn als huishondje in Nederland!

Eén van onze ervaren gastgezinnen bood Babs daarom een opvangplek aan (dankjewel Shiran ❤️!). En Babs maakte onze verwachtingen meer dan waar! Het was alsof ze wist: "zo moet het zijn!"

Nog voordat we haar op onze site en Facebook voorstelden als beschikbaar voor adoptie meldde zich een mevrouw die haar oog op Babs had laten vallen. Een telefoongesprek, een kennismaking en een huisbezoek volgden en het bleek een uitstekende match 💞.

Dag lieve Babs! Het was kort maar krachtig 🙂. We wensen jou en je nieuwe baasje heel veel jaren samen, vol van plezier, liefde en geluk ❤️🍀!

Babs was een zwerfhond in Roemenië. We vingen haar op en al snel wilde iemand haar heel graag adopteren.