logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

snoopy asiel hond

 

Snoopy wordt geschat op een jaar of 6 à 7 en hij is een kleine hond / kleine middelmaat.

Onze teamleden hebben Snoopy begin november zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Hij is een bijzonder vriendelijk ventje dat snakt naar aandacht en genegenheid 🥰💕.

Met andere honden heeft Snoopy niet zo veel. Hij valt niet snel naar ze uit, maar hij ontwijkt ze en is veel liever bij mensen of desnoods op zichzelf. In het asiel zit hij daarom alleen in een kennel. Veel tijd om hem aandacht te geven is er helaas niet, Elisa's asiel is overvol...

Asielhonden hebben in Roemenie zo goed als geen kans om daar ooit geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor Snoopy! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die hem wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor hem gevonden is.

Snoopy is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland 🚐. Hij is gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad ✅. Natuurlijk heeft hij ook een eigen paspoort.

Voor Snoopy zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. Snoopy zou graag als enige hond bij zijn nieuwe baasjes of opvangadres wonen.

* Dit hondje verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Hij is waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie stelt huis en hart open voor lieve Snoopy 🏡💖?
Kijk op Snoopy's pagina voor een 🎬 filmpje van hem. Daar vind je ook meer informatie over gastgezin worden, of adopteren 📃💝.

Vragen, of interesse in Snoopy? Stuur ons een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬💌