slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Ringo en Wietse geadopteerd 🥳🥳

ringo en wietse geadopteerd

 

Afgelopen week verhuisden twee van onze kanjers naar hun baasjes-voor-altijd 🥳🥳!

Onze lieve, gekke prachtige Ringo is geadopteerd 💖!

Het was een lange weg voor hem, vanuit een gemeentelijk asiel naar een privé asiel in Roemenië en pas na langere tijd een opvangplek in Nederland, bij een dierenpension. Via opvang en begeleiding door Renzina en Martin (dankjewel 💖!!) en met hulp van de langdurige financiële ondersteuning van Ringo's sponsor Richard (dankjewel 💖!!) heeft die lange weg nu een fantastische eindbestemming bereikt 🥳.

Ons hele team is enorm blij dat Ringo een fantastisch thuis heeft gevonden. We kunnen het niet mooier zeggen dan Ringo's gastmoeder Renzina al deed en dus quoten we haar tekst:
--------
Ringo, The Donkey, Doerak, Hantam Von Lummel
Roepnaam Ringo.

Hij heeft vandaag zijn koffer gepakt en is verhuisd naar zijn eigen pabbe en mamme in Appingedam 🥰.

Hij was dolblij om ze weer te zien, zijn kwispel staart maakte overuren van blijdschap. De dikke schat.

Hij heeft lang moeten wachten op het groot geluk, maar de toekomst lacht hem nu toe. Hij gaat het fantastisch krijgen met alle zorg, liefde en aandacht die hij zo verdient bij Silvia en Harwin.

Dag lieve, gekke, vrolijke hieperdepiep Ringo, het ga je goed knappe jongen. 💙
--------

Ook onze knappe, ik-zie-er-stoer-uit-maar-ben-dat-niet Wietse 🥰 is afgelopen week verhuisd naar zijn thuis-voor-altijd 💖.

Wietse is als jonge pup opgenomen in het privé asiel van Elisa. Onze teamleden hebben hem daar persoonlijk ontmoet, afgelopen juni. Jeanette bood hem een opvangplek aan zo kon Wietse al snel naar Nederland komen (dankjewel Jeanette 💖!).

Het heeft even geduurd totdat de perfecte match gevonden was, niet in de laatste plaats vanwege Wietse's kieskeurigheid als het gaat om een hondse huisgenoot. Geweldig dat Wietse nu zijn soulmates heeft gevonden, zowel in zijn nieuwe baasjes als in zijn nieuwe honds vriendinnetje 💖💖!

Dag lieve Ringo en dag lieve Wietse 🥰; geen vaarwel want we houden graag contact. We wensen onze kanjers en hun nieuwe baasjes heel veel prachtige jaren samen 🍀💖!

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten