slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

In Noord(oost) Nederland zoeken we ๐Ÿก๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ voor Pelle

pelle adopteren

 

Pipo en paljas ๐Ÿ˜Š
Prachtig en pienter ๐Ÿค“
Pechvogel ๐Ÿ˜ž

Pelle ๐Ÿ’–; eind 2020 haalden we Pelle uit het gemeentelijk asiel van Resita, waar hij in afschuwelijke omstandigheden verbleef. Toen we een gastgezin voor hem hadden gevonden lieten we hem naar Nederland komen. Pelle was soms angstig maar knapte enorm op, het ging goed met hem.

Na een tijdje werd Pelle geadopteerd. Door andere omstandigheden, andere begeleiding en wellicht nog meer factoren werd Pelle meer en meer gestrest. Zijn angsten en onzekerheden werden heftiger, net als het daaruit voortkomende probleemgevende gedrag ๐Ÿ˜ž. Adviezen en begeleiding van onze kant hielpen helaas onvoldoende en uiteindelijk vroegen Pelleโ€™s baasjes ons om te helpen hem te herplaatsen.

pelle adoptiehondGelukkig zag en ziet รฉรฉn van onze teamleden een uitdagend en ook dankbaar project in de opvang en begeleiding van Pelle ๐Ÿ™. Pelle verblijft nu sinds 4 weken bij Patricia en haar gezin ๐Ÿ’–. Hij krijgt nu een verplicht aantal rust momenten per dag en samen met het aanleren van begrenzing en het positief belonen van goed gedrag maakt Pelle al flinke ontwikkelingen.

In het gastgezin wordt er met Pelle nog veel getraind, gemanaged en begeleid. Pelle is dus zeker geen "kant-en-klaar" hondje. Maar wรฉl een hond die heel graag een maatje voor het leven kan en wil zijn en een fijn eigen baasje-voor-altijd enorm zal waarderen!

Voor wie hij kent en vertrouwt is Pelle een heel aanhankelijke en super lieve hond. Hij is een dikke knuffelkont die graag met zijn baasje samenwerkt. Wanneer je zijn vertrouwen hebt luistert hij onwijs goed en is zijn onzekere gedrag prima te begeleiden. Pelle's grootste valkuil is dat hij met maar hele kleine signalen zijn angst laat zien. Dit vraagt de nodige ervaring.

Pelle verblijft nu bij zijn gastgezin in Farmsum (provincie Groningen). Van daaruit zoeken we nu Pelleโ€™s baasje-voor-altijd, maar we hebben geen haast ๐Ÿ™‚.

Om de overgang naar zijn baasje-voor-altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen vinden we het belangrijk dat u, voor de definitieve adoptie, meermalen komt kennismaken met Pelle. Zijn gastmoeder Patricia is hondengedragsdeskundige-in-opleiding en zal Pelle en u ook na de verhuizing graag blijven begeleiden. Om deze redenen plaatsen we Pelle alleen in het noorden van het land.

Heeft u de nodige ervaring, kennis en vaardigheden met betrekking tot hondengedrag en -training? En wilt u graag nog meer leren op dat gebied en daarbij begeleiding krijgen? Misschien is Pelle dan dรฉ hond voor u.

Aanvullende informatie en โ–ถ filmpjes van Pelle vindt u op zijn pagina, Pelle ter adoptie.

 

logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten