slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Geweldig, Ringo heeft een gastgezin πŸ’–

ringo heeft gastgezin

 

YESSSSS !!!!! We hebben een gastgezin voor onze Ringo gevonden!! En afgelopen zaterdag, na een dikke maand in het pension, is hij opgehaald!!! Echt zo geweldig πŸ’–πŸ’–!

Deze lieverd mag nu, na jaren in een afschuwelijk asiel en daarna een particuliere kennel in Roemenie, eindelijk een huiselijk leven gaan ervaren. Met iemand die om hem geeft, zich om hem bekommert en hem bij alles zal steunen en begeleiden. En we weten nu al dat hij daar ontzettend van gaat genieten πŸ™‚. En dan op zoek naar zijn eigen thuis!

ringo gastgezinWe willen hierbij een dikke dank je wel uitspreken voor de goede zorgen van de mensen van dierenpension Bommelerwaard, die Ringo met zoveel liefde hebben opgevangen. Echt supertop!! πŸ’–

Dit mannetje nam vanuit de jarenlange verwaarlozing natuurlijk best wat fysieke dingetjes met zich mee, zoals oormijt en heel veel jeuk met kale plekken. Gelukkig kan alles behandeld worden en van zijn rekening hoeven we niet wakker te liggen, want met de steun van geweldige donateurs hebben we die gelijk kunnen betalen. Echt hartverwarmend, ook jullie enorm bedankt!!

Manon, we wensen je heel veel opvangplezier met Ringo, heel erg top dat je hem deze kans wilt geven πŸ’–πŸ’–

Foto's, Ringo bij zijn gastgezin:

 

logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten