slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Op weg dankzij alle donaties

asiel resitaDit weekend is het zover, dan reizen een paar mensen van ons team weer af naar Resita. Met de auto vol manden, hokken, dekens en voer gaan we onze best doen om de hokken van de honden die daar nog niet wegkunnen winterklaar te maken.

In Roemenië kan het extreem koud worden. Weer en wind (en sneeuw!) hebben vrij spel in de kennels waarin de honden verblijven. Dus we gaan hokken bouwen, zeilen spannen en ter plaatse stro kopen om warme en droge plekken voor de honden te maken zodat ze de winter kunnen overleven.

Maar we gaan ook scheidingswanden plaatsen om te zorgen dat ze door het gaas niet meer met elkaar kunnen vechten.

Op onze oproep of Facebook kregen we hartverwarmende reacties en een ongelooflijk mooi bedrag aan donaties. We zijn er stil van. Ruim 3.500 euro kunnen we gebruiken voor het klussen en daarnaast ontvingen we zoveel spullen en voer dat niet eens alles in de bus en aanhanger past! Maar we zullen elk vrij plekje helemaal volstoppen met de spullen die iedereen zo gul heeft gedoneerd. En wat achterblijft nemen we de volgende keer mee!

In Resita gaan ruim 300 honden een barre winter tegemoet maar als het aan ons ligt, gaan ze die allemaal goed doorkomen. Binnenkort volgen de foto’s van dit weekend en natuurlijk komen er ook weer een aantal hondjes mee terug naar Nederland.


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten