slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Wie geeft één van deze puppy's een fijne plek? πŸ‘πŸ‘«πŸ’–

puppies ter adoptie

puppies ter adoptie

Adoptanten of gastgezinnen gezocht voor pups van 4 maanden πŸ‘πŸ‘«, Layla en Luca πŸ₯°. Op 19 januari vertrekt een transport naar Nederland 🚐; kunnen we voor Layla en Luca ook een plaatsje boeken πŸ™βœ…?

Tijdens haar bezoek aan Roemenië bezocht ons teamlid Jeanette mevrouw Geta, die in haar tuin opvang biedt aan thuisloze honden. Ze trof daar onder andere 6 puppy's aan die in sterk verzwakte conditie verkeerden. Aangetast door de schurft en sommige op sterven na dood... 😞

Samen met onze lokale contactpersonen werd met grote spoed opvang en medische zorg geregeld voor deze pups. Drie pups hebben het helaas niet gered, maar de andere drie zijn volledig hersteld!

Inmiddels zijn deze pups reisklaar (gevaccineerd, gechipt en geregistreerd) en we hopen dat ze op 19 januari mee kunnen met het dan geplande transport naar Nederland 🚐. Voor Lexi hebben we al opvang gevonden; voor Luca en Layla zijn we op zoek naar een gastgezin of adoptant.

Via deze pagina vind je 🎬 filmpjes van deze pups en informatie over gastgezin worden en/of adopteren πŸ“ƒπŸ’: Honden wachtend op een gastgezin / adoptant

Vragen? We vertellen graag meer πŸ™‚! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten