slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Een goed begin πŸ’–πŸŽ‡

drie adopties

 

Met drie adopties begint ons nieuwe jaar fantastisch - Juniper, Merry en Pixie hebben hun voor-alltjd-thuis πŸ’–πŸ₯³πŸŽˆ!

Juniper (9 maanden) en Merry (7 maanden) zijn beide afkomstig uit Elisa's privΓ© asiel. Dankjewel Mirjam, Shiran en Edith voor de opvang van Juniper en dankjewel Saskia voor de opvang van Merry πŸ’–! Mede dankzij jullie hebben deze pups die in RoemeniΓ« geen kans hadden nu beide een heerlijk en liefdevol thuis. We wensen Juniper, Merry en hun nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met elkaar πŸ€πŸ’•!

Pixie (8 jaar) belandde in RoemeniΓ« in een gemeentelijk asiel / dodingsstation. Het contrast tussen toen en nu kan bijna niet groter: van een afschuwelijke plek in de kou en met de dood rondom naar een leven vol warmte, liefde en luxe πŸ™. Dankjewel Shiran en dankjewel Patricia voor de opvang van Pixie πŸ’–. Pixie mag voor altijd bij Patricia en haar gezin blijven wonen πŸ₯³; een fantastisch thuis voor deze lieve kleine dame! Wat een geweldig begin van dit nieuwe jaar πŸ’–πŸŽ‡!

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten