logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

astrid pup ter adoptie

 

Update 18 maart: voor Astrid heeft zich een goede kandidaat-adoptant gemeld; ze is gereserveerd 💖

Wat een heerlijk toppertje; onze Astrid 🥰. Ze is nog niet zo lang in Nederland, maar al klaar om geadopteerd te worden.

Astrid is geboren in augustus 2021. Eén van onze contactpersonen in Roemenië, Loredana, werd attent gemaakt op een nestje pups en hun moeder, vlak langs een spoorlijn .... Loradana wist de pups gelukkig veilig te stellen en nam ze op in haar privé asiel.

astrid bij haar gastgezinAstrid's nestgenootjes hebben inmiddels elders al een fijne plek gevonden en Astrid mocht van ons naar Nederland reizen. Sinds 12 februari verblijft ze bij haar gastgezin in Friesland en ze ontwikkelt zich geweldig!

Astrid is zachtaardig, vrolijk, slim en leergierig. Ze is heel lief en zacht voor de mensen en dieren in haar gastgezin: een vrouw, een man, kinderen, honden en katten. Bij onbekende mensen en onbekende honden is ze in eerste instantie wat terughoudend, maar na een rustige kennismaking is het al gauw goed. Natuurlijk zal ze hierin nog verder begeleid moeten worden.

Astrid leert bijzonder snel. Ze loopt al heel netjes mee aan de lijn en samen met de andere honden van het gastgezin loopt ze op rustige plekken soms al een stukje met een lange lijn los achter zich aan. Ze luistert goed als ze wordt geroepen; natuurlijk krijgt ze dan wat lekkers 😋.

Voor deze vrolijke jongedame zoeken we een lieve adoptant, in een rustige woon- en wandelomgeving (dorps of landelijk). Een al aanwezige sociale hond als speelmaatje zou heel fijn zijn voor haar. Natuurlijk heeft haar nieuwe baasje voldoende tijd en kennis om haar te begeleiden in haar verdere ontwikkeling. Die krijgt daar bergen liefde voor terug 💖!

Aanvullende informatie vindt u op Astrid's pagina.