logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

oudere hond adopteren

Een echte senior is ze nog niet maar wel al wat ouder: Millie is zes jaar, in januari wordt ze zeven. Ze heeft in Roemenië een zwaar leven gehad en is nu in opvang in Nederland. We zoeken een gouden mandje voor haar!

Millie is een echte schat voor wie ze kent en vertrouwt 🥰. Ze is geen hond voor beginners, wel voor ervaren hondenmensen in een rustige woonomgeving die op zoek zijn naar een lief, aanhankelijk en zachtaardig maatje.

Haar gedrag naar mannen was heel heftig, dit uitte zich in uitvallen (wegblaffen). Dit kwam voort uit pure angst en ervaringen uit het verleden. Nu na enkele maanden opvang in Nederland is gebleken dat Millie wel in staat is te wennen aan mannen. En in een omgeving waar haar veiligheid, vertrouwen, rust en tijd wordt geboden is de verwachting dat die ontwikkeling zich door zal kunnen zetten.

Ze heeft een vrouwelijk baasje nodig die haar steun en toeverlaat wil zijn. Aan een man in huis zal ze naar verloop van tijd wel wennen, maar of die band hecht zal worden dat kunnen we niet voorspellen. Met een vrouw wel, heel hecht zelfs 💞!

Millie vraagt niet veel, ze is zo dankbaar voor "gewoon" een rustige plek die veilig voelt voor haar, in het gezelschap van haar mens-voor-altijd 🥰💕 .

Ze kan bij katten en bij andere honden wonen, maar kan ook prima als enige hond in huis worden geplaatst. Ze is zes jaar - binnenkort zeven - en middelgroot (zo'n 18 kilo).

Heb je interesse in deze aanhankelijke hond en wil je haar na een zwaar leven prachtige jaren bieden❤️🏡? Op Millies eigen pagina vind je aanvullende informatie en ook filmpjes, die een goed beeld geven: Volwassen hond adopteren, Millie 📄🎞️

Natuurlijk kun je ons bij vragen ook mailen, we vertellen graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Het filmpje is beter met geluid 🎵🎶:

Een oudere hond adopteren is voor sommige mensen een geweldig goede optie. De hond is al zindelijk en mentaal volwassen. Het is ook bijzonder dankbaar om juist een oudere hond die een zwaar leven heeft gehad een heerlijk thuis te bieden!