logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

oona puppy adopteren

 

Hier is Oona 🥰! Ze is 6 maanden, verblijft sinds een paar weken bij een gastgezin in Nederland en we zoeken een lief baasje (m/v) voor haar 🧍🏼‍♂️🏡.

Oona is als jonge pup samen met een nestgenootje en haar moeder gedumpt langs de weg, in een zak... 😞 Buurtbewoners hebben de hondjes gezien en hulp gezocht, maar voordat de hondjes veilig gesteld konden worden is Oona's nestgenootje overreden door een auto en overleden. Oona en haar moeder kregen gelukkig een veilig plekje in het privé asiel van Elisa (Solca, Roemenië) 🙏.

In Roemenië heeft een hond in een asiel vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden. Onze stichting heeft daarom een tijdelijke opvangplek in Nederland voor haar gezocht en gevonden. Nu we Oona via haar opvang hebben leren kennen zijn we voor haar op zoek naar een fijn thuis voor altijd 💕

Oona is een energieke en volijke pup met een gevoelig hartje. Ze geniet van spelen met de andere pup in het gastgezin en van aandacht van haar gastmoeder.
Bij onverwachte dingen en in nieuwe situaties weet ze soms even niet hoe te reageren en dan zoekt ze steun. Naast haar “wilde puppystreken” is ze vooral een aandoenlijk poppetje dat snakt naar liefde, steun en geborgenheid 🥰.

Voor Oona zoeken we:

  • lieve mensen met ervaring met honden en voldoende tijd en inzicht om een onzeker hondje te begeleiden en steunen;
  • een thuis met een goed omheinde tuin in een rustige woonwijk of landelijk gelegen

Oona kan eventueel als enige hond worden geplaatst maar een stabiele hond als voorbeeld en speelmaatje is zeker een pré 🐕 🐩.

Meer informatie en een ▶ filmpje van Oona bekijken? Bezoek dan haar pagina: Oona, Puppy ter Adoptie.
Op onze site vindt u ook informatie over onze adoptie procedure 📃, die begint met invullen van een intake formulier.

Wie sluit Oona voor altijd in zijn of haar hart 🧍🏼‍♂️💖🐕?